CURSA ATLÈTICA DE SON VALLS 2010

17 noviembre 2010 | Por Redacción | Categoria: Atletismo, Otros Deportes

Son Valls 2009Amb motiu de les festes de Crist Rei, se celebrarà diumenge 21 de novembre

Una nova edició (i ja són 23!!) d´aquesta simpàtica prova atlètica de la barriada de Son Valls ja és a punt.

Com sempre, els veïnats de la barriada són els impulsors de la prova que compta amb el suport tècnic del Club Joan Capó i el patrocini de l´Ajuntament de Felanitx, a més de l´ajuda de  particulars i altres entitats.

Pels qui conegueu la prova, no hi ha novetats.  Pels que no la coneixen donaren unes pinzellades del reglament, com per exemple  que les inscripcions es podran fer al local del tele-club de Son Valls, a partir de les 14,30 h.

Hi ha programades curses per 15 categories diferents (de les quals 4 són de veterans). Les distàncies van des dels 340 m. fins als 6.600 m. (sèniors masculins i veterans)

Sorteig Dins el capítol de premis hi ha trofeus per als dos primers classificats de cada categoria i per al primer local, i un mínim de 5 de 5 medalles més per categoria. Però el moment més esperat és el sorteig de regals en combinació amb el número de dorsal, que es realitza com a cloenda de la jornada.

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: Club Joan Capó

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com