Crònica provincial femení: 01/04/2011

12 abril 2011 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto

Bons Aires 50 -Voipminic.com 65

Partit important i que en principi havia d’esser un dels partits més difícils de la temporada degut a que la pista és una de les més complicades de la categoria a més de que l’equip rival havia tingut molts bons resultats en les darreres jornades. Però les “provis” estan en el millor moment de forma de la temporada, pel que no varen tenir massa problemes per guanyar el partit. I això, tenint en compte que sols teníem una base (na Cate està lesionada i na Cati López no va poder venir) però na Cris Zamorano es va adaptar perfectament a la posició de 1. Gran partit en atac de tot l’equip amb bons percentatges de tir.

Anotaren: Sacares 16p. i 8 r., Maria Sánchez 14 p., Marina 9 p., Agustina, Albons i Cata 6 p., Isa 4p., Mar Sevilla i Maria Adrover 2p., Putxeta i Cris.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com