Crònica de les infantils’98: 28/05/11

31 mayo 2011 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto
DE CAP A PEUS 64 – SAN JOSÉ 49

El darrer partit de la temporada ens enfrontava contra les segones classificades, les dues darreres vegades havíem perdut per menys de 7 punts, així que ja suposàvem que seria un partit complicat.

El primer quart va ser molt igualat, les felanitxeres defensaven molt bé però no corrien en atac i això no els permetia aconseguir cap avantatge. Arribàrem al final del quart amb un marcador 15 – 16.

En el segon i tercer quart varem canviar el xip i férem els 20 millors minuts de la temporada. En defensa no donàvem opcions (només ens varen anotar 5 cistelles en 20 minuts) i en atac tot ens sortia bé. Corríem el contraatac i acabàvem amb cistelles fàcils. En la majoria d’atacs les 5 jugadores tocaven la pilota i sempre aconseguíem bones opcions de tir que aprofitàvem quasi al 100%. Així arribarem al final del tercer quart amb un marcador 56 – 26.

En el darrer quart ens va entrar la por i varem començar a fallar tot el que fins aleshores ens havia entrat. Malgrat això al final ens duguérem la victòria amb 15 punts de diferència.

Cal destacar el bon nivell demostrat en aquest partit, el nostre joc en defensa i sobretot el nostre joc en atac per part de totes les jugadores.

Jugaren: Ana 2 punts, Gema, Maria 4 punts, Cata 4 punts, Júlia 2 punts, Andrea 7 punts, Laura 6 punts, Cater 5 punts, Nena 8 punts, Silvia 2 punts, Montse 4 punts i Magda 13 rebots i 20 punts.

Lliga 28/05/11: De Cap a Peus 64 – San José 49 (3)