Carta del President de la FFIB:

17 junio 2011 | Por Redacci√≥n | Categoria: comunicados, F√ļtbol

ALEV√ć FUTBOL-7, EN BENEFICI DELS JUGADORS
Els especialistes esportius consideren que el jugador de 10-11 anys surt beneficiat amb el Futbol-7, perqu√® s’adapta millor a les seves caracter√≠stiques f√≠siques: dimensions del camp, de la porteria, del n√ļmero de jugadors, s’augmenta la participaci√≥ en el joc… i perqu√® s’eviten sobre-esfor√ßos i lesions. Estic segur que el nou sistema de competici√≥ permetr√† que m√©s nins juguin a la categoria Alev√≠ i amb m√©s bones condicions t√®cniques. Canviar requereix sempre una mica d’esfor√ß per√≤ crec que valdr√† la pena.
Primer de tot, enh orabona a la família futbolística per aquesta temporada que acaba i que ha complit el principal objectiu de la nostra Federació: propiciar la pràctica del futbol a milers i milers de joves esportistes.
Vull comentar ara les normes per a la Categoria Alev√≠ que acaba d’aprovar la Comissi√≥ Delegada de la FFIB, i que ja havia acordat l’Assemblea General de finals de la temporada passada.
Al meu entendre, els canvis estan plenament justificats:
Primer, perqu√® la nostra Federaci√≥ Territorial era l’√ļnica de tot Espanya que encara jugava el Futbol Alev√≠ amb 11 jugadors.¬† Aix√≤ suposava una contradicci√≥ quan s’havia de formar la Selecci√≥ Balear que competia en el Campionat d’Espanya: els jugadors s’havien de reciclar a la competici√≥ de Futbol-7. Per aix√≤ encara t√© m√©s m√®rit el quart lloc d’Espanya aconseguit pels nostres alevins.
En segon lloc, i m√©s important, els especialistes esportius consideren que el jugador de 10-11 anys surt beneficiat amb el Futbol-7, perqu√® s’adapta millor a les seves caracter√≠stiques f√≠siques: dimensions del camp, de la porteria, del n√ļmero de jugadors, s’augmenta la participaci√≥ en el joc… i perqu√® s’eviten sobre-esfor√ßos i lesions.
En resum, una decisi√≥ homologada a tot el futbol espanyol i que ha comptat amb el suport de l’Assemblea General de la FFIB, de la Comissi√≥ de Futbol Regional i Futbol Base de la FFIB, i ratificada ara per la Comissi√≥ Delegada.
Estic segur que el nou sistema de competici√≥ permetr√† que m√©s nins juguin a la categoria Alev√≠ i amb m√©s bones condicions t√®cniques. Canviar requereix¬†sempre¬†una mica d’esfor√ß per√≤ crec que valdr√† la pena.

Miquel Bestard

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com