La triatló de muntanya arriba dia 24

14 julio 2011 | Por Redacción | Categoria: Atletismo, Otros Deportes

Joan Vicens

El Port de Sóller serà dia 24 de juliol l’escenari de la XIX Triatló de Muntanya Ciutat de Sóller. Un any més la prova arriba amb la seva cita del mes de juliol. Un quilòmetre de natació, vint de ciclisme i cinc de cursa a peu és l’itinerari que hauran de recórrer les 150 persones que s’espera que hi participin.

Avui migdia, a les instal.lacions de la Pizzeria Domenico del Port, els responsables de la prova han presentat l’edició d’enguany. Jaume Frontera, del C.E. Gymnàpolis, ha enumerat les novetats que es posaran en pràctica. En aquest sentit, ha dit que enguany la sortida es donarà més prest i que s’ha creat el premi especial Tolo Calafat, que es lliurarà en acabar la prova.

El president de la Federació Balear de Triatló i membre de l’organització, Jaume Martí, ha fet referència a què la prova sollerica és la triatló més antiga de totes les que es celebren a l’arxipèlag. A més, fent referència a aquests dinou anys d’història de la prova, Martí ha dit que està arribant el moment d’afrontar nous reptes perquè la triatló pugui seguir creixent.

L’acte de presentació també  ha comptat amb la presència del regidor d’Esports de l’Ajuntament, Antoni Torres, i de representants de les empreses patrocinadores.

La triatló començarà a les 10 hores del dematí sobre l’arena de la platja den Repic. Allà es donarà la sortida a un circuit d’un quilòmetre de natació dins la badia del Port. En acabar, començarà el sector del ciclisme. Seran vint quilòmetres en completar quatre voltes al circuit dissenyat a la pujada del Far i al camí de la urbanització de Muleta. Tot seguit, els atletes realitzaran una volta a peu al mateix circuit (5 quilòmetres).

Informa: Deporte Balear  fuente: saveu.

 

 

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com