Joan A. Riera lluitarà per coronar-se com a millor menador de trot del món a Nova York

26 julio 2011 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Trote

El Mundial de Joqueis es disputa del 31 de juliol al 5 d’agost

 

La consellera de Medi Ambient, Catalina Soler, el Director General d’Esports del Govern, Javier Morente, el president de la Federació Balear de Trot, Joan Llabata i el president de l’Institut de l’Esport Hípic de Mallorca, Nicolau Gómez, han assistit avui a Son Pardo a la presentació oficial de Joan A. Riera com el menador que representarà el trot nacional en el proper Campionat Mundial de Joqueis que tindrà lloc del 31 de juliol al 5 d’agost a Nova York.

Joan Llabata ha destacat la gran carrera esportiva de Joan A. Riera com a millor garantia per lluitar en el Mundial i l’ha animat a pujar de nou al podi i a ser possible portar la medalla d’or a Mallorca. Javier Morente, a més de subratllar la gran categoria esportiva del menador mallorquí, que porta un historial impressionant amb més de 2.800 curses guanyades, ha destacat el suport del Govern per a què el trot balear sigui present en les grans competicions. Catalina Soler ha declarat estar segura que Joan Antoni farà un gran paper i que l’èxit està assolit just de participar-hi.

Per la seva part, el menador que portarà la samarreta amb el colors nacionals d’Espanya, ha dit que “el secret és anar puntuant i no obsessionar-se amb fer primer o segon”.

En declaracions als nombrosos mitjans de premsa que han assistit a Son Pardo a la presentació del gran campió manacorí, aquest ha insistit: “Estam davant un campionat llarg, com un tour de cinc jornades, i és clau anar sumant punts a cada cursa. Aquest és el secret”. En total són cinc reunions en les que cada menador dels 10 països participants competirà a quatre proves cada una de les cinc jornades.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com