Tinita Pocoví, representant nacional a l’Europeu d’Aprenents de trot que es disputarà a Rússia

31 agosto 2011 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Trote

Tinita Pocoví Salleins (Algaida, 24 de desembre de 1993) ha estat presentada aquest matí com la representant del trot nacional a l’Europeu d’Aprenents que es disputarà a la ciutat d’Ufa (Rússia) el 4 proper diumenge, 4 de setembre, a l’Hipòdrom d’Akbuza, i que està organitzat per la Unió Europea de Trot (UET).  A l’acte, que ha tingut lloc a l’hipòdrom de Son Pardo, hi han estat presents la consellera de Medi Ambient del Consell de Mallorca, Catalina Soler, el president de l’Institut de l’Esport Hípic de Mallorca, Colau Gómez, i el president de la Federació Balear de Trot, Joan Llabata, els quals li han desitjat la millor de les sorts en aquesta experiència competitiva internacional.

 

Després que el president de la FBT, Joan Llabata, fes un repàs i lloàs el gran historial esportiu de Tinita, l’esportista ha dit que espera fer un bon paper en el campionat. Per la seva part, la consellera Soler ha mostrat la total confiança en què de nou el trot mallorquí gaudirà d’un gran protagonisme en aquest europeu, que l’any passat guanyà el felanitxer Francesc Bennàsar. La consellera ha remarcat el fet que Tinita es converteixi en la primera al·lota que representa el trot de les illes a Europa, la qual cosa reforça el paper de la dona en el món esportiu.

 

La cita europea de trot per aprenents comptarà amb la participació de 10 països: Noruega, Rússia, Espanya, Suècia, Àustria, Bèlgica, República Txeca, Finlàndia, França i Holanda.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com