El Gran Premi Diada de Mallorca d’aquest diumenge obre el programa de trot de la tardor

16 septiembre 2011 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Trote
FBT

Malone i Omni Maker, els dos exemplars amb més guanys que hi correran

 

Una vegada conclòs el calendari de reunions nocturnes a Son Pardo, la temporada de tardor obre aquest proper diumenge, 18 de setembre, amb el Gran Premi Diada de Mallorca. La prova especial està reservada a cavalls nacionals de quatre i més anys, amb una dotació de 2.400 euros en premis i amb 10 inscrits, dels quals destaquen les egües Malone (Quadra Valls-Rullan) i Omni Maker SB (Quadra ses Barrioles) com els dos exemplars amb més borsa de guanys que hi competiran, amb 55.000 i 49.000 euros respectivament.

 

El programa dominical a Son Pardo consta de vuit proves: Premi Mel (16 hores), Premi Christian CII (16,25 hores), Premi Christian CII-II (16,50 hores), Premi Gabriel Portell (17,20 hores), Premi Crhistian CII-III (17,50 hores), Premi Black Crown  (18,20), Premi Europa (18,50) i Gran Premi Diada de Mallorca (19,20 hores). En total seran 90 els cavalls que competiran en aquesta primera reunió de tardor, que comptarà amb la presència de la Presidenta del Consell de Mallorca, Maria Salom,  del President del Parlament, Pera Rotger, i de la consellera de Medi Ambient, Catalina Soler.

A  darrera hora, des del Parlament, ens han comunicat que el President del Parlament no podrà assistir a les carreres. Per la seva part, el president del Govern ha delegat en el conseller d’Agricultura, Gabriel Company, la representació del Govern a aquest acte.

 

La graella de sortida del Gran Premi Diada de Mallorca està formada pels següents exemplars i els respectius menadors:

 

1. Lluna Plena            (B.C. Pons)

2. Odin des Nell         (G. Riera)

3. Lucky Lou              (B. Jaume)

4. Naronica                 (G.Andreu)

5. Malone                   (T.Valls)

6. Neccia Love           (G. Fuster)

7. Niky d’As Pont      (M. Riera B.)

8. Omni Maker SB     (T. Frontera)

9. Nuba di Monmes    (F.J. Martí)

10.Soraya Mixo          (J.A. Riera)

 

 

 

 

 

REUNIÓ NOCTURNA A MANACOR


Manacor encara manté obert el cicle reunions nocturnes en el seu hipòdrom municipal. A la reunió de demà hi estan convocats un total de 81 exemplars repartits en nous curses. El programa s’obrirà a les 20 hores amb  el Premi Huida Blai i tancarà a les 23,40 amb el Premi Hudy Vallon-Bis. El total de la borsa en premis és de 5.200 euros. Els premis Hudi Vallon i Hudy Vallon-Bis són els millor dotats amb 700 euros a cadascun. Després de la primera carrera de la vetlada, hi haurà la cursa de ponis (20,20 hores) amb set participants.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com