Verdugo de Font guanya el Critèrium dels 2 anys

12 octubre 2011 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Trote
Verdugo de Font-Antoni Tur

La cursa, patrocinada per IB3-L’Anell, omple de públic l’Hipòdrom de Son Pardo

Verdugo de Font (1’15”2), de la Quadra Son Sastre, menat per Antoni Tur, és el primer poltre classificat pel Gran Premi Nacional de Trot de 2012, després de vèncer aquesta tarda en el Critèrium dels 2 anys que enguany ha patrocinat IB3-L’Anell i que ha comptat amb una dotació de 10.000 euros, 4.512 pel guanyador.
El poltre guanyador ha estat seguit per Vincennes HM (1’17”3) conduït per Miquel Mestre i en tercera posició Viking’s Dream (1’18”8) pilotat per B.C. Pons, en una cursa de 1.600 metres, amb sortida rere autostar, en què 6 dels 11 participants han estat distanciats pels jutges de carrera.
La Diada de la Hispanitat ha comptat amb una notable presència de públic durant la sessió de tarda i en menor nombre a la sessió matinal. En total, la jornada, que ha començat a les 10,30 hores, ha ofert 8 proves el matí i nou a la tarda, essent el Critèrium dels 2 anys la carrera estel•lar que ha tingut uns convidats de luxe: tres actors de la sèrie televisiva L’Anell que emet IB3-TV a les nits dels dilluns i dimarts. Joan Bibiloni, Xim Vidal i Aina de Cos han estat també les estrelles aquesta tarda i han estat reclamats per molts aficionats amb qui han comentat alguns passatges de la sèrie i amb qui també han aprofitat per retratar-se.
La consellera de Medi Ambient del Consell de Mallorca, Catalina Soler, acompanyada pel president de l’IEHM, Colau Gómez, i del president de la Federació Balear de Trot, Joan Llabata, han acompanyat a Lina Pons i Paula Serra, directives de la productora de L’Anell a l’entrega de la manta i trofeu al joquei guanyador, juntament amb els tres esmentats actors de la novel•la televisiva.

FOTOS: Arribada del Critèrium, entrega de trofeu de la cursa estel·lar i els actors retratant-se amb aficionats hípics.

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com