Partidàs de volei aquest dissabte al pavelló de Costa i Llobera

31 enero 2013 | Por Redacción | Categoria: Volley

L’equip de 1ª masculina del CV Pòrtol, Podes i Tales, es juga el títol de la màxima competició autonòmica el proper dissabte dia 2 de febrer, a les 19:30, en el pavelló de Costa i Llobera contra el CV Manacor.

Invictes fins a la data, l’equip portolà s’enfronta al segon classificat, el qual només ha perdut un partit i fou en l’enfrontament d’anada contra el nostre equip. El marcador electrònic reflexà a la fi del partit en camp manacorí un 2-3 a favor dels marratxiners amb uns parcials molt igualats, el que ens assegura un partidàs per aquest proper dissabte.

Volem fer una crida a tots els portolans i amics i que s’atraquin al pavelló de Costa i Llobera (19:30) per animar a l’equip i que amb el suport de tots faci la passa definitiva per proclamar-se campions de la categoria i deixar ben amunt el nom de Pòrtol.

Aquí teniu el link a la pàgina de la Federació Balear de Voleibol on podreu veure la classificació de la 1ª masculina la qual estan encapçalant els portolans.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com