CRONICA Y RESULTADOS CARRERAS HIPODROMO DE MAHON 10-2-2013

11 febrero 2013 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Trote
VENUS DREAM - CARLOS ORFILA

Segona victòria consecutiva de Venus Dream

L’egua de les Quadres Biniparratx Gran segueix aconseguint bons resultats a l’hipòdrom de Maó.
La primera del mati la dominaria Treisy Llinaritx, en els metres finals Venus Dream la superava per aconseguir una nova victòria de la ma de Carlos Pons, Treisy Llinaritx acabaria segona i Tot Muscul tercer.
Vamp Queen SPA seria la guanyadora de la segona cursa del mati, sempre ben col·locada en el grup rematava amb força per a guanyar amb comoditat, O’meare VX i Monica Hanover completarien el trio.
Tifany Llinaritx i Urko II des Pres serien els grans dominadors de la cursa prestelar, pero en la darrera volta canviava tot amb la desmotada de Tifany Llinaritx i la desqualificació de Urko II des Pres per trot irregular, la victòria quedava servida per a Tila Corner de la ma de Josep Carreras, Oceana Dirt era segona i Vinabel Biniati tercera.
En la quarta cursa Usa Atac seria la vencedora de la ma de Toni Orfila, Noma Scot amb un bon remate final seria segona i Olympia di Jack tercera.

Truc des Pres segueix imparable, nova victòria per al cavall de les quadres na Xenxa den Borras i conduit per Josep Carreres que aconseguia el doblet de la jornada, Truc des Pres guanyava amb facilitat per davant de Mexhammer Marino i Sirius de Gapree.

Per a tancar la jornada Vannah Idole que cada setmana va millorant guanyava per la mínima per davant de Sans Rival SB que havia dominat gran part de la cursa, Vic Mist seria tercer

Per a la pròxima Jornada, distancia general de 2600 metres.

JOSEP OLIVES

Descargar Resultados

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com