LA FBT ES POSA SERIA, Trot

9 agosto 2013 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Trote

Degut al descobriment, fa només unes setmanes, i posterior ratificació, de què la Real Federación Hípica Española (RFHE), estava expedint llicències per competir a cavalls de trot de Galícia, la Federació Balear de Trot s’ha posat en contacte amb la RFHE per aclarir a qui pertany la competència d’expedició de llicències de trot.

Ho ha fet en qualitat de Federació Nacional de Trot (FNT), mitjançant una carta, a la que explica que el Consejo Superior de Deportes i la Conselleria d’Esports del Govern, han atorgat les competències nacionals a la FBT mentre que no es constitueixi una Federació nacional.

Per això l’única entitat amb capacitat d’expedir llicències oficials als cavallistes gallecs és la Federació Nacional de Trot.

Ara, esperarem quina és la reacció de la RFHE davant el toc d’atenció de la FNT.


Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com