Rest. Es Cruce treu l’apisonadora

25 octubre 2013 | Por Redacción | Categoria: Atletismo, Baloncesto

Rte Es cruce 97 – Hispània 46

L’equip dels veterans del Club va fer gala de la seva qualitat en un partit que dominà en tot moment a l’equip voluntariós de l’Hispània.

Després d’un començament de partit igualat (12 a 8 ) un parcial de 39 a 10 abans del descans sentencià el partit. La direcció de Josep Maria fou magistral, controlant el tempo del partit i també anotant. Però el vertader malsón de l’equip visitant fou l’actuació de l’incombustible Guillem Amengual, autor de 33 punts i 13 rebots, amb uns percentatges de tir molt bons.

 

Les sortides en contraatac, les bones lectures d’atac estàtic i els bons percentatges de tir exterior durant tot el partit va fer que les diferències en el marcador anassin augmentat constantment fins al marcador final.

Jugaren: Ia (13), Romaguera (4), Nadal (10), Motlos (3), Rafel (11), Gaspar (4), Mateu (13), Perelló (6) i Amengual (33).

 

 

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: Club Joan Capó

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com