XAVI (CAPITÀ): «ALGUN DIA ES GIRARÀ LA TRUITA I CREC QUE DIUMENGE A MAÓ ‘MUAREM’ A CAL MENORCA»

21 noviembre 2013 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Juvenil
XAVI DOSA

XAVI (CAPITÀ): «ALGUN DIA ES GIRARÀ LA TRUITA I CREC QUE DIUMENGE A MAÓ ‘MUAREM’ A CAL MENORCA»

El gran capità del DOSA CF de la LLiga Nacional juvenil, Xavi Servera, ha volgut donar la cara en aquests moments tan complicats per a l’equip, sense haver puntuat encara quan es duen més de tres mesos de competició. En Xavi du 11 anys al Dosa CF i per a ell, la gran feinada que fan als entrenaments no ha donat encara els seus fruïts: «Encara no ens ha bastat per puntuar, però i tant que seguim creient que algun dia la truita es girarà. Del primer entrenament a avui el progrés és inmens», creu.

En Xavi no amaga però que veu un vestidor «desanimat després de cada partit, com el darrer amb el Penya. Però després arriba el dilluns i veus als 24 jugadors de l’equip disposats a lluitar altre vegada. Ser la jornada 11, sense cap punt, i que els jugadors lluitin cada dia ja és una victòria pel Dosa CF».

Per al capità ciutadellenc, que al darrer partit davant al Penya els va faltar «creure que podem guanyar i confiança», en el partit d’aquest diumenge a cal Menorca es viurà «una altre guerra, contra un equip que també està en la lluita pel mateix objectiu. Vist el darrer derbi, tots creim que aquest cap de setmana ‘muarem’. La motivació ara per ara està al cent per cent».

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com