HIPÒDROM DE MAÓ, SIRENETA MO REINA A L’ESPECIAL NACIONALS

9 diciembre 2013 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Trote
J.M. Fuster

Jornada patrocinada per ASTROT, victòries destacades per a Nimbus du Linon que atura el cronometre a 1,17,3 i Sireneta MO que guanya amb facilitat l’especial nacionals.

Com ja es habitual els poltres de dos anys eren els encarregats d’obrir la jornada, com s’esperava els dominadors de la cursa foren Brouni de Jord i Blacky de Jord primer i segon respectivament, Brusca acabaria en tercera posició.
Domini absolut d’Olympia di Jack en el premi Ularan Hanover, l’egua de les quadres Vinent es mostrava superior en tot moment als seus rivals i guanyava amb molta comoditat a la resta de rivals, Valent des Verideres seria segon i Uyuyuy d’escafi completaria el pòdium.
La tercera cursa del mati contava amb sis participants, Tifany Llinaritx era la mes rapida a la sortida i es col·locava en primera posició, al seu costat si possava Treisy Llinaritx, a falta de dues voltes Victoria Valley B avançava posicions des de darrere i es col·locava al devora de Tifany Llinaritx, ja en els darrers metres Victotia Valley B es destacava del grup i guanyava la cursa de la ma de Josep Carreras, Treisy Llinaritx i Trapasser HF eren segona i tercer respectivament.
Entre la tercera i quarta cura es duia a terme la presentació del poltres de la generació C, que debutaran el proper mes de Maig de 2014.

La quarta cursa era la reservada per a Nacionals, vuit del millors exemplars del moment lluitarien per la victòria. Sortida espectacular la que protagonitzaren Lebrook i Utha Duran, finalment Lebrook aconseguia aguantar la primera posició, quan nomes s’havia fet una volta i mitja Ubekele avançava posicions i es col·locava en primera posició, seguidament cedia la primera plaça a Sireneta MO, que ja no l’abandonaria i es faria amb la victòria amb Loida Garcia, Testa Rossa SB completava una excel·lent cursa i era segona, Ubekele sorprenia i aconseguia la tercera posició.

Loida

Emocionant l’arribada que es vivia a la quinta curs, fins a quatre cavalls implicats en la lluita per la victòria, després que Mexhammer Marino fos el gran dominador de la cursa, a la darrera curva, Mexhammer Marino,Nenuphar Maria, Ruy Blas i Oliver Monsol lluitaren per la victòria fins al darrer metre, al final el cavall francès Ruy Blas aconseguia la seva primera victòria al municipal, Oliver Monsol acabaria segon i Nenuphar Maria seria tercer.

Nimbus du Linon era el gran triomfador de la sexta cursa, el cavall de les quadres Mondejar i conduit per Emilio Mondejar aconseguia una espectacular victòria, aturant el cronometre a 1,17,3, Quolt des Obeaux segueix sumant i aconseguia acabar en segona posició, Sirius des Gapree acaba tercer.

Tancava la jornada el premi Ujalera TR, Achika di Monmes dominaria gran part de la cursa, fins als darrers metres on Magia d’Ogenia i Uta Camps l’atacaven amb força, quan semblava que la lluita per la victòria era tancada entre Uta Camps i Magia d’Ogenia, Turmenta completa un gran remat i aconseguí fer-se amb la victòria.

 

JOSEP OLIVES

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com