Basquet; UN PARTIT DE CAMPIONS

20 junio 2014 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto
.

Essència del bàsquet pur!! això és el que varem viure al pavelló de Consell ahir.

Un partit vibrant, igualat, amb alternacies al marcador, amb joc net, sense protestes als àrbitres (ni dels jugadors ni del públic), respecte i joc net. Amb un joc ràpid i efectiu, amb cistelles espectaculars!! un autèntic show!!

Amb menció especial a les aficions!! per l’ambient creat ahir al pavelló, com no s’havia viscut mai!! molta renou i molts d’ànims als respectius equips. Dues aficions preocupades d’animar als seus i res més!!

I el que menys importava ahir era el resultat, això era l’opinió de tot el públic i jugadors després d’haver viscut un partit molt intens i de gran qualitat!!

Enhorabona a tots el que vareu formar part d’aquest gran moment de bàsquet!!

CB Consell-Groc autoescoles 61 – Dakota Alcúdia 60

Enhorabona als nostres jugadors, i a l’entrenador i delegat, per la feina feta al llarg de tota la temporada.

1, 2, 3 ………….. CONSELL!!!

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com