Dos minuts al tercer quart sentèncien als blaus

29 marzo 2015 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto
.

.

Dos minuts fatídics al tercer període van comdemnar al Menorca Talaiòctica-CCE Sant Lluís en la seva visita a Gandia, per jugar el partit corresponent a la cinquena jornada de la lliga EBA, devant un Básquet Gandia liderat per un gran Dani Martí, que va ser un autèntic mal son per la defensa blava. Els 27 punts encaixats al tercer quart i el baix encert desde els 6.75, 1 de 15, van ser una llosa maixa feixuga per els blaus.

Els homes de Joan Martínez Escala van sortir ficats dins el partit, amb un gran Pitu Jiménez, que tornava a Gandia. Intercanvi de punts per ambdós conjunts en els primers minuts de partit fins el 11-13 per els lluissers. A partir d’aquí el Gandia va augmentar el seu encert i amb un parcial de 11-0 fins el final del primer quart posava el 22-13 en el marcador.

Lluny d’enfonsar-se, el Menorca Talaiòtica va seguir lluitan per estar dins partit, tot hi la gran actuació de Dani Martí. Un 0-5 per els blaus els blaus, a 7 punts, 28-21, que obligava a l’entrenador local a aturar el partit. Al descans 33-23 i els lluissers amb opcions.

La sortida del tercer període semblava ideal per el Menorca Talaiòtica-CCE Sant Lluís, que tornavan a reduir distàncies i es posava a 7 punts de nou, amb dos minuts jugats del tercer període, 37-30. Però aquí van venir els dos minuts que van sentenciar als blaus. 10-0 per els de Gandia i màxima renda per els valencians, 47-30. Els blaus van acusar el cop i la renda s’estirava fins als 21 punts per entrar als darrers 10 minuts, 60-39.

Amb el partit sentenciat es va intentar reduir distàncies però no va ser possible. Abans del final, l’afició local va premiar amb una gran ovació a Jorge “Pitu” Jiménez. La gent del Básquet Gandia guarda un gran record del jugador madrileny aficant a Sant Lluís.

Al final 74-51, en la que es la quarta derrota d’un Menorca Talaiòtica-CCE Sant Lluís, que després de l’aturada de Setmana Santa, tornarà a jugar a Ses Canaletes devant el Andratx, actual líder de la competició.

Fitxa tècnica

Units Pel Básquet Gandia 71 (22-11-27-14): Segovia 12, Camarena 7, Gitterrer 7, Costa, Martí 28, Revert, Triguero 2, Williams 5, Català 2, Miller 9, Galan 2.

Menorca Talaiòtica-CCE Sant Lluís 51 (13-10-16-12): Jiménez 13, Balibrea 5, Seguí 5, Barbosa 2, Muñoz 12, Pons, García 4, Mercadal 2, Gómez 2, Ortiz 4, Payeras 2, Teixidor.

joan martinez escala

.

Àrbitres

Domínguez Aguilar i Mullet Martínez. Van eliminar a Rafa Barbosa per 5 faltes personals.

L’opinió de Joan Martínez

Joan Martínez Escala declarava que “no podem rebre 27 punts amb un quart, no podem posar les coses fàcils als rivals. Tot hi així ajustant alguns aspectes podrem competir amb el Gandia a Ses Canaletes”

El pròxim partit

La competició s’aturara el proper cap de setmana amb motiu de la Setmana Santa. La sexta jornada es jugarà el cap de setmana del 11 i 12 d’abril. El Menorca Talaiòtica-CCE Sant Lluís rebrà a l’Andratx dissabte dia 11 a partir de les 18 hores a Ses Canaletes.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com