CLOENDA DE LA TEMPORADA, 15.06.16

17 junio 2016 | Por Redacción | Categoria: Atletismo, Otros Deportes
.

.

UN PARTICULAR TRIATLÓ

Quan pràcticament ja no queden campionats i arriben l´estiu i la calor, la família atlètica del Club Joan Capó (integrada per atletes molt joves) fa un parèntesi d´uns mesos a la seva activitat.

Ho celebra de manera festiva amb un singular triatló: cursa o caminada des de Sa Font de Santa Margalida fins a la finca de Son Reus d´En Bernat i Na Bàrbara (Moltes gràcies, amics!!), bany a la piscina i generós berenar.

Enguany, malgrat algunes absències, foren a prop de 80 les persones que allà es reuniren (45 dels quals són atletes), una assistèrncia que supera clarament la de les darreres temporades.

21 En fi, un agradable horabaixa per despedir una nova temporada atlètica. Ara toca descansar i canviar les rutines. Els que no puguin esperar el començament de la temporada 2016/17 tendran ocasió de participar a alguna de les múltiples curses populars organitzades durant el periode estival. 53

 

————

IRENE TORRALBA, UNA VEGADA MÉS!

 

El mateix dimecres directament des de la piscina i la festa  Irene Torralba anà a la pista de Mannacor on s´havia programat un control curt que incluia el llançament de martell de 3 i 4 Kgs.h

Irene confirmà el seu gran any establint un altre rècord del club (6è durant la temporada, 3er en aquesta prova) a llançament de martell de 3 Kgs, amb 30,63 m..  Hem d´assenyalar que la seva sèrie fou boníssima ja que 5 dels 6 llançaments superaren la seva anterior millor marca que era de 28.94 (29.96 / 28.95 / 30.54 / 30.63 / 30.50 / 27.43)

A llançament de martell de 4 Kgs arribà als 26.88.

Aambdues proves acabà en 3er lloc.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

 

Informa: Deporte Balear.com. Fuente: Club Joan Capó

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com