La presa de contacte segons els protagonistes. Atº Baleares

6 julio 2016 | Por Redacción | Categoria: 2ª División, Fútbol
.

.

En el primer dia de feina a Son Malferit, eren diversos els protagonistes que passarien davant els mitjans de comunicació per donar les seves primeres impressions: Patrick Messow, Director Esportiu explicava la situació de la plantilla; Christian Ziege que afronta amb il·lusió aquest nou repte, satisfet amb el grup i; el capità Esteban juntament amb els nouvinguts Aulestia i Vallori també donaven les seves valoracions.

Patrick Messow: “L’equip està pràcticament tancat”

Patrick Messow

El Director Esportiu explicava en el primer entrenament que “només falten 2 jugadors Sub 23 de tall ofensiu” i del grup explica que “segueix una base del grup fixa i el reforcem puntualment. Estem molt contents amb tots“. Després de fer una anàlisi de tots els fitxatges realitzats fins al moment -sis a més de Xisco Hernández-, el teutó comentava que “l’objectiu és millorar el que l’any passat no funcionava bé; volem estar el més amunt possible”.

.

.

.

Ziege: “Començar amb 21 jugadors és molt bo”

IMG_0401El tècnic exinternacional amb Alemanya comença una nova temporada al Club reconeixent estar “content” amb unes incorporacions consensuades amb el Club. “Hem treballat junts; parlem tot el temps sobre jugadors. He tengut alguna sorpresa molt positiva perquè Ndjeng ha jugat a la Bundesliga; estem parlant molt i decidint si cada jugador que es proposa és una bona opció per a nosaltres i si té un caràcter que encaixi”.

D’entre els nous, Ziege explicava que “a alguns els conec com a Marcel Ndjeng que ja li vaig tenir. És només el primer dia, hi ha rialles i és un escalfament després de sis setmanes sense veure’ns. A partir d’aquesta setmana ja és treball dur “, anunciava. Tenim 21 jugadors i començar així és més fàcil perquè hi ha temps per preparar-lo. Quan vaig venir al desembre vaig haver de trobar què podia fer cada jugador. Ara ja conec la lliga i els altres equips. Ja estem més preparats. Sobre les seves expectatives, el preparador comentava que tal com assegura Mourinho: “vull marcar el major nombre de gols, encaixar els menys possibles i guanyar tots els partits, però això per desgràcia no és possible’. Ho farem tot per tenir una bona actuació durant la temporada “, assegurava.

Esteban: “Mantenir el bloc és important”

IMG_0397El capità balearico comentava que ell afronta aquest inici amb “il·lusions i ganes renovades per començar forts” i preguntat pels nous companys està segur que “són bons jugadors i ens van a ajudar”. Abans de res, “el bloc ha continuat, és important per començar amb garanties”, assegurava.

.

.

.

.

Aulestia: “Hem de ser un equip d’idees clares”

IMG_0396“Les sensacions són bones, amb alguns nervis encara que això és bo. El grup 3 és molt competit, molts equips voldran estar a dalt. Els hi molt durs i ens haurem de posar fil a l’agulla” deia en les primeres declaracions com a futbolista de l’Atlètic Balears.

Preguntat pel seu fitxatge, el basc explicava que “coneixia Kike López del Cadiz i em va parlar molt bé del club, que és seriós i està clar que l’objectiu és estar a dalt. Des que em van cridar vaig pensar en formar part d’aquest projecte”, reconeixia. Pel que fa a objectius, ho té clar. “Tenim plantilla suficient per poder estar a dalt però només amb això no es fa res, hem de ser un equip d’idees clares”, apuntava.

Vallori: “Estem animats”

IMG_0392El central mallorquí disputava aquest dimecres el seu primer entrenament com balearico després d’exercir tota la seva carrera professional lluny de l’illa. “Avui ha estat la primera presa de contacte amb els companys i amb el camp. Aquestes setmanes són per conèixer-se i les següents per entrenar fort. He estat en equips que l’entrenament sembla una vetlla però aquí no, estem animats i això és positiu” .

Serà un dels homes clau al vestidor per ajudar els nouvinguts a adaptar-se el més ràpid possible. “Arrib animat i disposat a agafar responsabilitats. Si puc ajudar els alemanys els ajudaré en tot el que necessitin”. “Són bons jugadors però després els has de posar a Segona B, en aquesta gespa i fins i tot jo; necessitem aquest temps d’adaptació. Aquest temps de preparació serà un avantatge per a nosaltres”. Així mateix afegia que “hem de demostrar qui som, no només per pressupost ens han de respectar”.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com