Clara victòria de l’Avarca de Menorca, davant el VP Madrid

21 noviembre 2016 | Por Rafel Gelabert | Categoria: Volley

avarca

 

Clara victòria de l’Avarca de Menorca, davant el VP Madrid, que el projecta a la classificació de la SFV.

Dos primers i primorosos sets més un tercer prou treballat, ja que l’equip d’Entrevías s’ha mostrat més agresiu, han donat a les al.lotes de Bep Llorens una altra victòria, aquest cop més còmoda, davant la nombrosa afició del «poli» (3-0).

Ha estat ben celebrat aquest triomf, que sitúa a l’Avarca cinquè de la taula, és a dir, en posicions de Copa de la Reina, estatus que s’haurà de reafirmar en els següents partits, un a Sant Cugat i dos a Ciutadella, rebent Aguere i Extremadura.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com