El parc de ses Estacions acollirà els dies 11 i 12 de març el Tour “Mujer, Salud y Deporte” del programa PalmaDona

2 marzo 2017 | Por Rafel Gelabert | Categoria: Atletismo, Eventos, Otros Deportes
Mujer, Salud y Deporte

Mujer, Salud y Deporte

Durant dos dies set esportistes d’elit divulgaran la seva tasca i es faran activitats col·lectives adreçades a tos els públics

 Susanna Moll: “El Tour serà un espai de difusió de l’esport femení amb set esportistes d’elit i dos clubs locals”

 Jose Hila: “Tenim més campiones olímpiques que campions i elles han de ser un exemple perquè les dones tenen molt a aportar”

 Palma, 2 de març.-El batle de Palma, Jose Hila, juntament amb la regidora d’Educació i Esports, Susanna Moll, el director general de l’àrea Sergio Rodríguez, la representant d’Iberdrola, Carmen Cabrera i el representant d’Oe Oe Marqueting, Ignacio Solana i els representants de Transmediterránea, Eva González i Antonio Mercant han presentat avui a la sala de plens de Cort el Tour Dona, Salut i Esport.

Aquest esdeveniment esportiu, que s’emmarca dins el programa d’actes del PalmaDona, està organitzat pel Consejo Superior de Deportes, Universo Mujer i Iberdrola amb col·laboració amb l’Institut Muncipal de l’Esport i de Transmediterránea i es celebra per primera vegada a Palma des d’on iniciarà una gira per diferents ciutats espanyoles.

Durant el cap de setmana de dia 11 i 12 de març el parc de ses Estacions acollirà activitats esportives amb la presència de set figures de l’esport d’elit femení com són Beatriz Corrales (bàdminton), Anna Godoy (Triatló), Jessica Alonso (handball) i Maru Sánchez (handball), Estefanía Lima (Fútbol), Adriana Paniagua (piragüisme) i  Jennifer Pareja (waterpolo). A més,  el tour comptarà amb la presència de les esportistes dels dos clubs locals de Rugby Club Ponent i Club CIDE de voleibol femení.

El batle, Jose Hila, ha agraït la presència dels patrocinadors i ha destacat que “tenim més campiones olímpiques que campions i elles han de ser un exemple a la societat com a líders per a moltes altres joves que les vegin com un reflex i per veure que la dona té molt més a aportar”.

El Tour es celebrarà dissabte dia 11 de març des de les 11:30 fins les 20:00 hores i diumenge 12 de març des de les 11:00 i fins les 15:00 hores.

El Tour instal·larà al Parc de ses Estacions un espai obert que comptarà amb més de 2.000 metres quadrats on es podran realitzar activitats esportives i lúdiques relacionades amb les 10 federacions que impulsa Iberdrola: futbol, bàdminton, handbol, voleibol, rugby, triatló, piragüisme, gimnàstica, natació i hockey.

L’espai està pensat per al guadi de tot tipus de públic, hi haurà classes col·lectives, xerrades sobre esport i hàbits de vida saludables, i jocs per als més petits.

Deportistas participantes en TOUR Palma

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com