Un CCE sense ànima cau a Ciutadella

9 abril 2017 | Por Rafel Gelabert | Categoria: Fútbol, Menorca, Preferente
Foto CCE Sant Lluis

Foto CCE Sant Lluis

El regional preferent va naufragar a Ciutadella i va tallar la inèrcia guanyadora amb la qual havia arribat al partit. L’equip va caure derrotat trobant molt a faltar la claredat d’idees en camp contrari i pagant en excés els seus errors puntuals en defensa. L’equip de Miki Gomila no va controlar el partit, no va generar ocasions com havia de fer-ho i, a sobre, va defensar malament en dues accions puntuals que li van llastrar per al que quedava de partit. Va ser un pas enrere del CCE en la seva lluita pels llocs més alts de la taula classificatòria en la intenció de finalitzar la campanya en la posició més elevada possible per anar-se’n de vacances amb bones sensacions. Una baixada que ningú esperava després dels partits contra el CF Sporting de Mahón, CE Ferreries i UD Mahon previs.

La bona ratxa dels de Ses Canaletes (un empat i dues victòries, l’última d’elles davant el líder) es va tancar a Ciutadella, el feu de la UE Sami, on el quadre blavós va caure derrotat aquest dissabte per 3-0.

Els de Gomila van rondar en alguna ocasió per l’àrea defensada per Aram, ho van fer sobretot en els primers instants del partit, una rematada de Manu que el porter enviament a córner i un llançament de falta frontal que es va enverinar i el porter local envia a servei de córner van esser les mes clares dels visitants abans de l’equador del primer acte, però les ocasions no es reflexen en el marcador.

Tal espessor d’idees va ser castigada pels de Tobal Tuduri per mitjà d’un sol tant, a la sortida d’un córner botat per Sergi Anglada i que va rematar Raul Filgueira, acaba al fons de la porteria de Javi, en aquest moment el CCE queda tocat i “enfonsat”.

Amb el gol a favor es va veure al millor Sami del partit, amb mes pressió per la seva obligació de vèncer per seguir en la lluita pel títol, es va apoderar de l’esfèric i espera el moment clau per donar la segona estocada als de Gomila, aquesta arriba al 38, quan en una acció per banda dreta de Kevin Grajales va cedir el esfèric per al seu company Fran que d’enorme xut creuat allunya la pilota de l’estirada de Javi i el va convertir en el 2-0 abans del descans. El segon gol només va certificar que per llavors el CCE no es trobava a gust en el verd.

El pas per la caseta deixa allà a Carlos i Toni Vinent, per donar entrada a Stan i Juli en vistes a posar una mica més de vidilla ofensiva als visitants que des de les primeres dues accions del principi havien desaparegut en zona ofensiva. No obstant això, l’entrada de Yeray per als locals al minut 60 va donar mes treball als de Tobal Tuduri al centre del camp per evitar que un tant lluisser pogués revolucionar el partit. L’entrada de Othman per Alejandro en el minut 70 per part visitants va acabar en res atès que tan sols un minut després, de nou Fran batia a Javi i tancava qualsevol possibilitat de remuntada dels de Ses Canaletes.

En els últims minuts, el tècnic lluisser aprofita per donar entrada al meta Cicuendez en substitució del seu company Javi per donar recompensa al seu treball durant aquesta temporada i preparar-lo per a un futur. El partit, que diambula els últims minuts en terra de ningú va poder servir per tancar un cicle de bons resultats en les ultimes setmanes i obrir un de nou després de les vacances de Setmana Santa.

Les visites a Ses Canaletes de CD Migjorn i Atletic Ciutadella, i la sortida a l’Estadi Mahones per enfrontar-se al CD Menorca, han d’obligar als nostres a tornar a la tensió de la competició i buscar el nou de nou en les ultimes jornades i posar punt final a una temporada irregular.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com