A ras de gespa . 20-04-2017

20 abril 2017 | Por Rafel Gelabert | Categoria: Fútbol, Quien es Quien
A ras de gespa, Foto: Beni Fuxa

A ras de gespa, Foto: Beni Fuxa

Avui vull plantejar un “A  ras de gespa” d’una manera diferent, més que tractar un sol tema d’actualitat on dono la meva humil opinió i vull centrar mes aquesta secció, en diferents “punterazos” ràpids i clars.

Punterazo I

Després de la tempesta, sembla que arribaria la calma, però no. Després dels fets esdevinguts en un camp de futbol mallorquí entre familiars i amics dels contendents i que va donar la volta al món, quan semblava que a tots ens tornava la santedat i bons desitjos que actes així no tornessin a passar, d’editar catàlegs de bon comportament i bones relacions en els nostres camps de futbol, ​​ja torna a caure una tempesta similar però aquesta vegada en terres de La Rioja.

Haurem d’arribar a la conclusió que tot això és fidel reflex del moment que vivim en la nostra societat, en comptes de donar-nos el bon dia a l’ascensor o al carrer, com un miri una mica .. no sé com … ja aquesta liada. Ara que els insults i vexacions en unes línies escrites a través de no sé quina xarxa social ho transformem en humor negre i ja tot val, el futbol no viu aïllat del nostre dia a dia i .. així ens va!

I després vénen sancions, un retira el seu equip de la competició, l’altre sanciona dos jugadors, quan els pares van ser els més liosos, coses de la justícia.

Punterazo II

Ambun cop d’ull a les classificacions, no amb l’obsessió d’alguns o molts potser, ens dóna per mirar de tant en tant un cop a la taula del nostre futbol base i hi ha cosa que crida l’atenció. Un equip de segona categoria de determinat nivell amb una quantitat de gols a favor (ronda els 160), i que per tant la majoria de les vegades surt de la seva trobada amb 10 o 12 gols endossats al seu rival, pensem que això no agrada a ningú, ni a qui goleja ni de bon tros a qui és golejat i pensem .. ¿Aquesta situació, no podria haver-se evitat?

Foto CCE Sant Lluis
Foto CCE Sant Lluis

Punterazo III

“Cony mister!, és que aquest no és el meu lloc !, aquí no jugo a gust”, “és que el meu fill mai a jugat aquí i aquest entrenador el posa fora de lloc”. Us sona això veritat?

No fa gaire llegíem a la secció germana “Roda de premsa” a un jugador de categoria Regional, emblema del Club i amb un dels currículums més envejables de la categoria, que deia que l’únic que li importa és retre el millor que pugui en la posició on el míster ho cregui convenient. Després ve un aleví, infantil .. en definitiva, un aspirant a futbolista, i et surt amb que aquí “no joc a gust” .. sense paraules

 

Punterazo IV

I a sobre s’enfada amb el canvi! També ara està de moda enfadar-se quan a un el canvien, i en això la televisió és el millor mirall i finestra on es des-educa als nostres joves jugadors. Ja no és prou amb triar el teu lloc on vols jugar sinó que a més no ma de canviar l’entrenador, tot i que a la banqueta hi hagi altres nois amb les mateixes ganes de jugar que tu, o que fins i tot hagi fet mes merits durant la setmana per a ostentar el títol de intocable durant el partit.

Foto: LaLigaTV
Foto: LaLigaTV

Punterazo V

Un adéu a un home bo. Perquè sí, també en el futbol hi ha bona gent, faltaria més. Des d’aquestes línies, des d’aquesta secció, volem tenir un humil record per a la figura de Juan Millan, un cordobes de MENORCA, que va venir a jugar a futbol a aquesta illa i amb el pas dels anys no es conforma amb això sinó que a més va ser entrenador, directiu, seleccionador i últimament es buidava en que una cosa tan complicada, com és la Mutualitat de Futbolistes, funcionés el millor possible. Simplement GRÀCIES JUAN!

Foto: Diari Menorca

Punterazo VI

I per finalitzar els nostres punterazos … MOYANO ENS VA COMPLIR 40 ANYS!! !! Mitica xifra que ni s’és jove ni s’és vell, que ni fred ni calor. També d’aquesta secció desitjar-li que en compleixi molts mes i que a Sant Lluís puguem seguir comptant en el seu excel·lent treball, dedicació i saber portar la part tècnica del Club. Teniem intenció de regalar-li un pastís però se’ns van avançar les seves “chicas futboleras” i clar, dos pastissos per a algú que es recupera d’una lesió i l’equip regional necessita dels seus serveis .. no és el més aconsellable!

Foto: Joan Truyol / deportebalear.com
Foto: Joan Truyol / deportebalear.com

 

Salutacion , Victor II                  CCE SANT LLUÍS

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com