A ras de gespa . 20-04-2017

20 abril 2017 | Por Rafel Gelabert | Categoria: FĂștbol, Quien es Quien
A ras de gespa, Foto: Beni Fuxa

A ras de gespa, Foto: Beni Fuxa

Avui vull plantejar un “A  ras de gespa” d’una manera diferent, mĂ©s que tractar un sol tema d’actualitat on dono la meva humil opiniĂł i vull centrar mes aquesta secciĂł, en diferents “punterazos” rĂ pids i clars.

Punterazo I

DesprĂ©s de la tempesta, sembla que arribaria la calma, perĂČ no. DesprĂ©s dels fets esdevinguts en un camp de futbol mallorquĂ­ entre familiars i amics dels contendents i que va donar la volta al mĂłn, quan semblava que a tots ens tornava la santedat i bons desitjos que actes aixĂ­ no tornessin a passar, d’editar catĂ legs de bon comportament i bones relacions en els nostres camps de futbol, ​​ja torna a caure una tempesta similar perĂČ aquesta vegada en terres de La Rioja.

Haurem d’arribar a la conclusiĂł que tot aixĂČ Ă©s fidel reflex del moment que vivim en la nostra societat, en comptes de donar-nos el bon dia a l’ascensor o al carrer, com un miri una mica .. no sĂ© com 
 ja aquesta liada. Ara que els insults i vexacions en unes lĂ­nies escrites a travĂ©s de no sĂ© quina xarxa social ho transformem en humor negre i ja tot val, el futbol no viu aĂŻllat del nostre dia a dia i .. aixĂ­ ens va!

I desprĂ©s vĂ©nen sancions, un retira el seu equip de la competiciĂł, l’altre sanciona dos jugadors, quan els pares van ser els mĂ©s liosos, coses de la justĂ­cia.

Punterazo II

Ambun cop d’ull a les classificacions, no amb l’obsessiĂł d’alguns o molts potser, ens dĂłna per mirar de tant en tant un cop a la taula del nostre futbol base i hi ha cosa que crida l’atenciĂł. Un equip de segona categoria de determinat nivell amb una quantitat de gols a favor (ronda els 160), i que per tant la majoria de les vegades surt de la seva trobada amb 10 o 12 gols endossats al seu rival, pensem que aixĂČ no agrada a ningĂș, ni a qui goleja ni de bon tros a qui Ă©s golejat i pensem .. ÂżAquesta situaciĂł, no podria haver-se evitat?

Foto CCE Sant Lluis
Foto CCE Sant Lluis

Punterazo III

“Cony mister!, Ă©s que aquest no Ă©s el meu lloc !, aquĂ­ no jugo a gust”, â€œĂ©s que el meu fill mai a jugat aquí i aquest entrenador el posa fora de lloc”. Us sona aixĂČ veritat?

No fa gaire llegĂ­em a la secciĂł germana “Roda de premsa” a un jugador de categoria Regional, emblema del Club i amb un dels currĂ­culums mĂ©s envejables de la categoria, que deia que l’Ășnic que li importa Ă©s retre el millor que pugui en la posiciĂł on el mĂ­ster ho cregui convenient. DesprĂ©s ve un alevĂ­, infantil .. en definitiva, un aspirant a futbolista, i et surt amb que aquĂ­ “no joc a gust” .. sense paraules

 

Punterazo IV

I a sobre s’enfada amb el canvi! TambĂ© ara estĂ  de moda enfadar-se quan a un el canvien, i en aixĂČ la televisiĂł Ă©s el millor mirall i finestra on es des-educa als nostres joves jugadors. Ja no Ă©s prou amb triar el teu lloc on vols jugar sinĂł que a mĂ©s no ma de canviar l’entrenador, tot i que a la banqueta hi hagi altres nois amb les mateixes ganes de jugar que tu, o que fins i tot hagi fet mes merits durant la setmana per a ostentar el tĂ­tol de intocable durant el partit.

Foto: LaLigaTV
Foto: LaLigaTV

Punterazo V

Un adĂ©u a un home bo. PerquĂš sĂ­, tambĂ© en el futbol hi ha bona gent, faltaria mĂ©s. Des d’aquestes lĂ­nies, des d’aquesta secciĂł, volem tenir un humil record per a la figura de Juan Millan, un cordobes de MENORCA, que va venir a jugar a futbol a aquesta illa i amb el pas dels anys no es conforma amb aixĂČ sinĂł que a mĂ©s va ser entrenador, directiu, seleccionador i Ășltimament es buidava en que una cosa tan complicada, com Ă©s la Mutualitat de Futbolistes, funcionĂ©s el millor possible. Simplement GRÀCIES JUAN!

Foto: Diari Menorca

Punterazo VI

I per finalitzar els nostres punterazos 
 MOYANO ENS VA COMPLIR 40 ANYS!! !! Mitica xifra que ni s’és jove ni s’és vell, que ni fred ni calor. TambĂ© d’aquesta secciĂł desitjar-li que en compleixi molts mes i que a Sant LluĂ­s puguem seguir comptant en el seu excel·lent treball, dedicaciĂł i saber portar la part tĂšcnica del Club. Teniem intenciĂł de regalar-li un pastĂ­s perĂČ se’ns van avançar les seves “chicas futboleras” i clar, dos pastissos per a algĂș que es recupera d’una lesiĂł i l’equip regional necessita dels seus serveis .. no Ă©s el mĂ©s aconsellable!

Foto: Joan Truyol / deportebalear.com
Foto: Joan Truyol / deportebalear.com

 

Salutacion , Victor II                  CCE SANT LLUÍS

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federaciĂłn, o estĂĄs relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquĂ­ puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com