El XI Ciutat de Palma de Ciclisme en Pista ret homenatge a Xavier Bonnin

25 enero 2019 | Por Redacción | Categoria: Ciclismo, Otros Deportes
XI Ciutat de Palma de Ciclisme

XI Ciutat de Palma de Ciclisme

Un centenar d’ esportistes, entre ells Albert Torres,  participaran a la primera prova del calendari ciclista balear

¬†Moll: ‚ÄúAquesta competici√≥ √©s un homenatge al seu fundador, Xavier Bonnin, un referent i una persona molt estimada al m√≥n del ciclisme‚ÄĚ

 Palma, 25 de gener de 2019-. La regidora d’Educació i Esports, Susanna Moll, el president de la Federació de Ciclisme de les illes Balears, Fernando Gilet, i el president de la Penya Ciclista Establiments, Sebastià Muntaner, han presentat avui a Cort el XI Trofeu Ciutat de Palma Xavier Bonnin de Ciclisme en Pista, que tindrà aquest diumenge, 27 de gener, a partir de les 9 hores, al velòdrom Illes Balears.

Moll tamb√© ha animat a la ciutadania a assistir com a p√ļblic a partir de les 9 del demat√≠ del diumenge per a gaudir ‚Äúd‚Äôuna jornada de ciclisme en pista de primer nivell, on ¬†es donaran cita un centenar d‚Äôesportistes destacats entre ells, el Campi√≥ del M√≥n, Albert Torres‚ÄĚ.

El president de la Penya Ciclista Establiments, Sebasti√† Muntaner, ha animat a la ciutadania a assistir-hi ‚Äúperqu√® tant p√ļblic com corredors puguin disfrutar d‚Äôun ambient bon, per gaudir d‚Äôun diumenge demat√≠ de bon ciclisme‚ÄĚ:

Per la seva banda, el president de la Federaci√≥ Balear de Ciclisme, Fernando¬† Gilet ,ha agra√Įt el suport de l‚ÄôAjuntament de Palma a un trofeu que ‚Äúany rere any consolida el seu prestigi‚ÄĚ i ha fet ‚Äúun homenatge als petits col¬∑laboradors, qeu gr√†cies a la seva afici√≥ som capa√ßos de crear un calendari atractiu. Ara comen√ßam el calendari ciclista gr√†cies a l‚Äôempenta de Sebasti√† i a la col¬∑laboraci√≥ de l‚ÄôAjuntament de Palma i d‚Äôaltres‚ÄĚ.

L’esdeveniment comptarà amb la participació d’uns 100 esportistes de tots els clubs de l’illa i clubs nacionals que participaran a les diferents categories

La prova, que celebra la onzena edici√≥, ret novament homenatge al seu fundador, Xavier Bonnin, ‚Äútot un referent i una persona molt estimada al m√≥n del ciclisme i de l‚Äôesport‚ÄĚ, ha destacat Susanna Moll.

A l’acte també ha assistit el gerent del Velòdrom Illes Balears, Jaume Ordines.

.

.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com