Doble cita balear a Ciutadella i a Sa Ràpita per la flota Làser Radial i Optimist d’Es Nàutic

1 marzo 2019 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Vela
Club nautic ciutadella

Club nautic ciutadella

Ciutadella es converteix aquest pont de la Diada de les Illes Balears en la capital illenca de la vela, ja que el Club Nàutic Ciutadella organitza des d’avui divendres i fins diumenge el Campionat de Balears  2019 de Làser Radial. Gairebé 40 regatistes de totes les Illes es citen a Ciutadella per oferir-nos aquest nou Autonòmic, que arriba amb  unes previsions de vent fluix, donada la bonança meteorològica en la que es troba Menorca.
Des d’avui divendres i fins diumenge Es Nàutic ha programat un total de 9 proves (3 cada dia), acabant diumenge.
El CN Ciutadella, com a club amfitrió d’aquest Balear 2019 de Làser Radial, presenta vuit participants, dins una remesa de regatistes balears de consideració, pel que ens espera un campionat emocionant i de qualitat.
A part, a Sa Ràpita, també amb prop d’una desena de regatistes del CNCiutadella presents, es disputa l’edició d’enguany del Campionat de Balears d’Optimist, fins diumenge també.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com