crònica bàsquet manacor

10 junio 2019 | Por Juanjo Machado | Categoria: Baloncesto

escudo basquet Manacor

Bàsquet Manacor

Més que bàsquet

 

EL MINI MASCULÍ TOT MOTOR ES PROCLAMA CAMPIÓ

  1. Manacor, 92 – B. Pla, 79

El mini Tot Motor va tenir el seu premi en imposar-se a la final del seu grup de preferent contra qui ha estat el seu gran rival aquesta temporada. I ho va fer amb una primera part excel·lent que va finalitzar amb 15 punts d’avantatge per als manacorins. Però el Bàsquet Pla ho va intentar a la segona meitat. I el B. Manacor va saber patir i aguantar l’embranzida amb el suport incondicional del públic assistent que els va animar durant tot el matx.  Enhorabona al B. Pla, que va ser un digne rival, i al B. Manacor Tot Motor, jugadors, equip tècnic, famílies i als aficionats que van assistir el partit.

EL MINI FEMENÍ FORN CAN TÒFOL CAU A LA FINAL

Sant Josep, 66 – B. Manacor, 47

Després d’una excel·lent temporada, les mini preferent afrontaren el darrer partit de la millor manera possible: jugant la final del seu grup! L’equip va competir al màxim, va gaudir del joc i va fer vibrar a tota l’afició que els acompanyà a Palma. El partit fou igualat però les jugadores de Sant Josep foren justes vencedores i des d’aquí els donam l’enhorabona. I també a les nostres jugadores, per l’evolució del joc durant la temporada i el bon afer de les entrenadores, na Nena i na Maria.

001 002 003 004

 

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com