Jornada dominical a Son Pardo Cavalls i Egües de 3 anys han estat els protagonistes

9 febrero 2021 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Trote

lliurament MISI MAR

L’hipòdrom Son Pardo ha acollit una jornada dominical de 7 carreres, amb el Premi Caster Kid i el Misi Mar com a proves més destacades.La primera d’aquestes dues proves en disputar-se ha estat el Premi Caster

lliurament CASTER KID

Kid, Per cavalls sencers i senats de 3 anys nacionals a partir de 30€. Els aspirants a la victòria havien de recórrer 2.150 metres per optar als 2.000 euros de la dotació.

Ivan de Font ha complit amb el seu pronòstic de favorit, imposant-se de forma magistral en els darrers metres, amb un temps de 1’15”80 menat per Toni Valls. Darrera ell ha trepitjat la menta el seu company de quadra Itu de Font, a les ordres d’Agustí Pou i en tercer lloc ha finalitzat It Hes Love RS.

Just després s’ha disputat el Premi Misi Mar, en aquesta ocasió per a egües de 3 anys nacionals a partir de 30€. La cursa sobre una distància de 2150 metres estava dotada amb 2000€ en premis.

lliurament APRENENTS

Doblet per a la quadra Morro amb la victòria amb Ivana de Font dominant de cap a cap la carrera sense deixar opcions als seus contrincants amb un temps de 1’17”50. En segon lloc ha arribat Il.lusió Am menada per Toni Andreu, seguida per Ira Jg en tercera posició.

Entreguen els trofeus el reelegit president de la Federació Juan Llabata i el president de l’Institut hípic Lluis Socias.

INSTITUT DE L’ESPORT HÍPIC DE MALLORCA

.

.

.

.

.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com