El parc de Son Ximelis acollirà aquest diumenge la novena edició del Trail Trofeu Ciutat de Palma

10 febrero 2022 | Por Juanjo Machado | Categoria: Atletismo, Otros Deportes, Presentaciones

La competició es durà a terme amb distàncies de 20 i 15 km

Francisco Ducrós: “És una carrera que dona a conèixer un espai natural de Palma i que té com a avantatge que ha estat dissenyat des del terreny per persones que es dediquen a les curses de muntanya”.

Palma, 10 de febrer de 2022. El vestíbul de Cort ha acollit avui la presentació de la novena edició del Trail Trofeu Ciutat de Palma, que es durà a terme aquest diumenge, 13  de febrer, al parc de Son Ximelis.

A l’acte hi han intervingut el regidor d’Esports, Francisco Ducrós; el president de la Federació d’Atletisme de les Illes Balears, Gabriel Gili, i el director de la carrera i president del Club Esportiu Blue Tribe, Heri Hernández.

Així, aquest diumenge a les 9 h arrencarà aquesta nova edició del Ciutat de Palma amb dues distàncies, un recorregut de 15 quilòmetres i un altre de 20 quilòmetres, el més llarg de totes les edicions.

Durant la intervenció, Ducrós ha agraït al club l’esforç per a organitzar el Trofeu i a la Federació pel seu suport i per impulsar els circuits de muntanya. El regidor ha destacat les atractives característiques del circuit: “És una carrera que dona a conèixer un espai natural de Palma i que té com a avantatge que ha estat dissenyat des del terreny per esportistes que es dediquen a les curses de muntanya”.

D’altra banda, Hernández ha explicat els aspectes tècnics i el disseny del recorregut: “la sortida serà des de les instal·lacions municipals de Son Roca i transcorrerà per les muntanyes de la zona Nord de Palma. El relleu d’aquest circuit circular permetrà pujar als participants de la prova curta fins als 373 m del Puig dels Revells, i als participants de la cursa de 20 km fins al cim de 508 m del Pujol des Gat”.

Per la seva banda, Gili ha agraït al club i a l’IME  l’organització de l’esdeveniment i ha assenyalat que “aquesta prova és la primera carrera de Mallorca que obre el circuit de curses de trail d’àmbit balear”.

L’entrega de premis als tres primers classificats de cada prova es durà a terme a les 12.30 h.

A l’acte també hi han assistit representants dels principals col·laboradors de la cursa: Marc Nadal, gerent de Mallorca Motos; Niku Truyols, gerent del grup creatiu Todoco;  David Pérez i Javi García,  directius tècnics de Megasport.

 

 

 

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com