Copa Primavera 2022 de piragüisme

4 abril 2022 | Por Redacción | Categoria: Náutica, Piragüismo

Copa Primavera 2022 de piragüisme

MOLT BON PAPER DE L’EQUIP DE PROMOCIÓ DEL CLUB NÀUTIC CIUTADELLA A UNA PRIMERA PROVA LLIGA PRIMAVERA QUE ES VA CELEBRAR A MAÓ SUPOSANT TOTA UNA FESTA DEL PIRAGÜISME

Tot i que no pintaven bé les coses aquest dissabte a Maó pel que fa al temps, finalment els palistes del Club Nàutic Ciutadella i dels amfitrions del CM Mahón van poder xalar i gaudir d’una polida jornada amb la primera prova de promoció Lliga Primavera 2022. El gran objectiu era que les categories més petites es trobassin i competissin a Maó i així va ser, en un polit espectacle dels dos clubs menorquins, corrent, 1.000, 2.000 i 3.000 metres, segons benjamí, Aleví i Infantil, respectivament.
Al final, molta satisfacció en Es Nàutic per els resultats aconseguits a la Lliga Primavera, i amb fins a sis primeres posicions a Maó. Acabarien en primera posició defensat els colors del CN Ciutadella Miquel Llompart (Aleví-8:08), Berta Sans (Aleví-8:09), Albert Riera (Infantil-13:21), el K-2 Cédric Barro-Lluís Bonet (Benjamí-4:44), el també K-2 Berta Sans-Miquel Llompart (Aleví-3:42) i els infantils Albert Riera-Miquel Llompart (3:49).
A part també de part del CN Ciutadella serien segons classificats, Sergio da Costa (Infantil-14:18) i els K-2 Enoc Marquès-Marc Llompart (Aleví-4:27) i Ígor da Costa-Sergio da Costa (Infantil-3:58). I acabarien tercers Marc Llompart (Aleví-9:33) i Ígor da Costa (Infantil-14:44) mentre que Lluís Pons (Benjamí-5:13) i Enoc Marquès (Aleví-13:41) acabarien quarts a la cita de Maó.

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com