INICI DE LA PRETEMPORADA DELS EQUIP DEL BÀSQUET MANACOR

10 agosto 2022 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto
 
Aquesta setmana passada els equips del Club Bàsquet Manacor iniciaren la pretemporada sota la direcció del preparador físic del Club, en Jaume Febrer i dels diferents entrenadors i entrenadores del Club.

Els sèniors de categoria balear, el masculí Càrniques Sunyer i el femení Benzineres Febrer Martí, a més, realitzan una sessió setmanal a les instal.lacions del Laboratori 22, ésponsor del nostre Club.
 
CAMPUS DE SETEMBRE DEL CLUB BÀSQUET MANACOR
 
El nostre club organitza un Campus els dies 1,2,5,6,7,8 i 9 de setembre a La Salle de Manacor, de les 9:00 a les 14:00 ( amb matinera de 8:00 a 9:00 gratuïta).
El campus és per a nines i per a nins d’entre 4 a 16 anys. 
Per una banda hi haurà el ja tradicional DIVERBÀSQUET pels nins i nines més peques, d’entre 4 i 8 anys  que volen disfrutar del bàsquet, l’esport, els jocs i d’activitats lúdiques adaptades a la seva edat.
D’altra banda el CAMPUS DE MILLORA TÈCNICA I TÀCTICA serà un espai a on els nins i nines de categoria premini, mini, infantil i cadet seguirant desenvolupant i millorant les seves capacitats tècniques i tàctiques.
Per a més informació enviar whatsapp al 667025063 o un correu a basquetmanacor@gmail.com
 

Caterina Villalonga i Mireia Tous

TORN PER A LES INFANTILS I PER A LES MINIS ALS CAMPUS TALENT DE LA FBIB

 
Na Mireia Tous i na Caterina Villalonga en categoria infantil i na Victoria Llabrés, na Martina Suasi, na Silvia Lorenzo i na Joana Sansó en categoria mini estan disfutant aquests dies dels campus de seleccions organitzats per la federació de les nostres illes. Enhorabona a totes elles!
 

 

Na Joan Sansó, na Silvia Lorenzo, na Martina Suasi i na Victoria Llabrés amb les companyes del Campus Mini

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Esta semana pasada los equipos del Club Baloncesto Manacor iniciaron la pretemporada bajo la dirección del preparador físico del Club, Jaume Febrer y de los diferentes entrenadores y entrenadoras del Club.
Los seniors de categoría balear, el masculino Cárnicas Sunyer y el femenino Gasolineres Febrer Martí, además, realizan una sesión semanal en las instalaciones del Laboratorio 22, esponsor de nuestro Club.

CAMPUS DE SEPTIEMBRE DEL CLUB BALONCESTO MANACOR

Nuestro club organiza un Campus los días 1,2,5,6,7,8 y 9 de septiembre en La Salle de Manacor, de 9:00 a 14:00 ( con tempranera de 8:00 a 9:00 gratuita).
El campus es para muñecas y niños de entre 4 a 16 años.
Por un lado estará el ya tradicional DIVERBÀSQUET para los niños y niñas más pecas, de entre 4 y 8 años  que quieren disfrutar del baloncesto, el deporte, los juegos y actividades lúdicas adaptadas a su edad.
Por otro lado, el CAMPUS DE MEJORA TÉCNICA Y TÁCTICA será un espacio donde los niños y niñas de categoría premini, mini, infantil y cadete seguirán desarrollando y mejorando sus capacidades técnicas y tácticas.
Para más información enviar whatsapp al 667025063 o un correo a baloncestomanacor@gmail.com

Catalina Villalonga y Mireia Tous
TURNO PARA LAS INFANTILES Y PARA LAS MINIS EN LOS CAMPUS TALENTO DE LA FBIB

Mireia Tous y Caterina Villalonga en categoría infantil y Victoria Llabrés, Martina Suasi, Silvia Lorenzo y Joana Sansó en categoría mini están disfutando estos días de los campus de selecciones organizados por la federación de nuestras islas. ¡Enhorabuena a todas ellas!

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com