Bàsquet Manacor. LES CADETS FORN CA’N TÒFOL ACONSEGUEIXEN LA CLASSIFICACIÓ PER A LA LLIGA ESPECIAL

5 diciembre 2022 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto
 
Després de la seva victòria a casa davant l’Inca per 68 a 45, les nostres cadets de primer any han aconseguit classificar-se entre els vuit millors equips de Mallorca i disputaran la fase especial, competint al màxim nivell balear. 
 
ELS MINIS SONSÒNIA CENTRE AUDITIU, D5 SPORT SHOP I PARERA ARQUITECTES MOSTREN LA SEVA GRAN EVOLUCIÓ
 
 
Els nostres tres equips mini masculins varen mostrar la seva gran progressió al llarg de la temporada amb tres victòries molt clares.
Els minis de promoció D5 Sport Shop venceren a Sa Cabaneta, els minis Sonsònia Centre Auditiu venceren al Joan Capó en un partit de molta intensitat i els minis Parera Arquitectes aconseguiren el premi de la victòria a Calvià. 
Per la seva banda, les nines de l’equip mini SERVIMEDIC i les nines de l’equip AIXAM MANACOR continuen amb la seva bona evolució i varen disfrutar de competir en els seus partits a Capdepera i a Llucmajor respectivament.
 
 
ELS PREMINIS CAFÉS SAMBA I LES PREMINIS CUIDA TU CABELLO DISFRUTEN DINS LA PISTA
 
Els nostres dos equips premini, tant el masculí com el femení, han iniciat la lliga fa unes poques jornades i , partit a partit, ens mostren una gran il.lusió i una gran alegria cada cop que trepitjen una pista de bàsquet! 
D’altra banda, les nines del mini INNOVATEC SECURITY i les nines de l’infantil PELUQUERÍA MIMAR varen jugar un partit amistós a La Salle a on es va veure el gran futur que tenim amb aquets dos fantàstics equips.
 
LES JÚNIORS BUFETE PERELLÓ I ELS JÚNIORS MALLORCA SEA PARADISE SEGUEIXEN EN LES PRIMERES POSICIONS DE LES LLIGUES INTERILLES
 
Els nostres dos equips júnior de la màxima categoria balear segueixen lluitant per entrar a la segona fase de la lliga interilles.
Les jugadores del Bufete Perelló guanyaren per 51 a 47 al Bàsquet Pla, en un partit molt igualat i emocionant. Per la seva banda, els jugadors d’en Toni Llodrà venceren de manera molt clara al Molinar per 61 a 148, en un festival ofensiu dels nostres.
En categoria preferent, els júniors LABORATORI22 foren superats pel Binissalem per 61 a 57.
 
En categoria cadet masculí , victòria dels cadets XINXERAM per 96 a 26 davant el Capdepera, derrota dels cadets negre davant el Pollença per 56 a 70 i derrota per 70 a 63 del cadets PASTISSERIA RAMIS  a Andratx.
El cadet femení RT. EL PINO va guanyar per 37 a 38 dins la difícil pista del Santanyí.

 
Finalment, mal cap de setmana dels nostres dos equips sènior.
El CÀRNIQUES SUNYER va caure dins Àgora per 74 a 53 i les jugadores del BENZINERES FEBRER MARTÍ varen ser superades a casa a la pròrroga pel Molinar, acabant el matx en un 67 a 72.
 
9 JUGADORS I JUGADORES MINI DEL NOSTRE CLUB HAN PARTICIPAT A LA NOVA EDICIÓ DELL MINIBASKET DAYS A SON SERVERA
 
Na Martina Vallespir, na Martina Suasi, na Silvia Lorenzo, na Victoria LLabrés, en Rafael Servera, n’Arturo Valbas, en Dídac Gual, en Júnior Alonso i n’Adrià Brunet han disfrutat d’un diumenge de bàsquet i convivència amb els millors nins i les millors nines en edat mini de la nostra illa. Enhorabona a tots ia  totes! 

 

 

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com