Satisfacció en Es Nàutic del paper de Mascaró i Soler a les Finals Escolars d’Optimist

20 marzo 2023 | Por Redacción | Categoria: Náutica, Vela
 
 
Aquest cap de setmana han finalitzat a Pollença (Mallorca) les esperades Fases Finals Escolars 2023 d’Optimist i amb molta satisfacció per part del Club Nàuitic Ciutadella, amb el paper dels seus dos representants. Finalment, Lluís Mascaró ha aconseguit quedar en el lloc 55 absolut i na Neus Soler en el 59, d’entre els 60 millors del Grup Or de les Illes Balears. O sigui, de molt de mèrit el què han aconseguit els dos regatistes CNC. Una cita a Pollença que es va celebrar amb prop de 300 regatistes Optimist i en el què els d’Eivissa ni hi van arribar, mostra de la dificultat.
I és que d’aquestes regates autonòmiques recordem que sortiran els 20 seleccionats de les Illes Balears per competir en els pròxims campionats nacionals d’Espanya i un d’ells serà la Copa Espanya que es viurà històricament a Ciutadella.

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com