TIRO DE LLOSETA. Puntuable por el Campeonato de Mallorca, modalidad piedra.

20 abril 2023 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Tir de fona, Tiro

Francisco Delgado, Antònia Cuenca,  Noa de Sousa,  i Jaume del Valle, brillants triomfadors.

 Com cada any, el camp de tir del Cocó, de Lloseta, acollí diumenge passat, 16 d’abril, a partir de les deu i mitja del matí, la seva habitual i emblemàtica tirada, la tercera dins la modalitat de pedra de la temporada 2023, puntuable pel XVII Campionat de Mallorca, baix de la organització del tradicional Club Foners Lloseta, dirigit pel bon foner i millor organitzador Juanjo Caballero, i el patrocini de l’Ajuntament de Lloseta, amb una molt bona inscripció de 71 foners (40 homes, 11 dones, 12 nins i 8 tiradors de promoció), només superada pel Primer Trofeu Ciutat de Palma, que coincidí amb la inauguració del nou i anhelat camp de tir federatiu, ubicat al Polígon de Can Valero, amb un total de 79 inscrits, amb participants de les tres illes.

                

 Francisco Delgado, Antònia Cuenca,  Noa de Sousa,  i Jaume del Valle, triomfadors.

 Francisco Delgado, Antònia Cuenca,  Noa de Sousa,  i Jaume del Valle, foren els brillants triomfadors de la disputadíssima competició, amb bastants d’encerts i acceptables puntuacions, destacant els 19 punts aconseguits per Antònia Cuenca (C.F. Lloseta), dins la categoria femenina.

Per cert, un dels actes més aplaudits de la jornada fou la participació de la presidenta del C.F. Maccolins, Maria del Mar Moyà, dins la categoria d’homes, seguint els passos de l’eivissenca Maria Caimaris, després de l’aprovació d’aquesta modificació reglamentària a la darrera assemblea federativa.

Lliurament de premis.

El lliurament de premis (productes locals) va estar presidit pel Regidor d’Esports de l’Ajuntament llosetí, Llorenç Guardiola, acompanyat del president de la Federació Balear de Tir de Fona, Albert Comas, Juanjo Caballero, president del C.F. Lloseta, organitzador de l’acte, i el directiu Jaume Darder, acabant la matinal esportiva amb una bona, una súper, berenada, oferta per l’ajuntament llosetí i el C.F. Lloseta a tots els participants i seguidors.

Vinents Tirades.

Diumenge, 23 d’abril 2023: Segona Tirada de la Lliga Balear per Equips, modalitat pedra, al Recinte Firal d’Es Mercadal, a Menorca. Organitza: F.B.T.F. conjuntament amb la U.E.M. Menorca.

Dissabte, 29 Abril 2023, a les 17-00’ hores: Tirada Fires i Festes de Sóller, al Camp Municipal d’Esports Jaume Oliver i Sastre, de Sóller. Modalitat pedra.
Organitza: C.C.D.S. i patrocina l’Ajuntament de Sóller.

Diumenge, 30-04-2023. Tirada Festes de Sant Jordi (Eivissa). Organitza J.A.S.A. Eivissa.

Classificacions.

 Nins Federats.

1.- Noa de Sousa  (C.F. Maccolins), 12 punts.

2.- Xisco Moyà (C.F. Maccolins), 10 punts.

3.- Alexandre Luque (C.F. Son Servera), 7 punts.

fins a 12 classificats.

Dones Federades.

1.- Antònia Cuenca (C.F. Lloseta), 19 punts.

2.- Mar Cuesta (C.F. Mallorca), 13 punts.

3.- Zaida Munilla  (C.F. Maccolins), 12 punts.

fins a 11 classificades.

Homes Federats.

1.- Francisco Delgado (C.F. Mallorca), 13 punts.

2.- Pedro Palacios (C.F. Mallorca), 13 punts.

3.- David Gómez (C.F. Lloseta), 12 punts.

fins a 40 classificats.

Promoció.

1.- Jaume, del Valle amb 2 punts.

2.- Joan Creus, 1 punt.

3.- Susanna Álvarez, 1 punt.

fins a 8 classificats.

ALBUM FOTOS:  

Fotos: Joan Oliver.

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com