BSA 37 – Molinar 68

18 enero 2010 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto

Mini masculino C -pref.B-

17/01/10 – Partit complicat pel Mini C que es trobava amb un rival que el superava técnicament però, sobretot, físicament. Davant l’alçada del Molinar els nostres jugadors no varen poder culminar les seves accions sota cistella en topar amb les «torres» visitants. Malgrat tot, no s’acorvardiren i lluitaren en tot moment pel rebot tot i la seva inferioritat.

Els primers quarts es va mantenir el tipus, superant fins i tot en molts de moments per joc als visitants, però les nombroses errades sota la cistella feren que els avantatges fossin pels del Molinar. A base de lluita i de velocitat s’arribà al final del 4t període només 10 punts a baix (37-47), però el cinquè, amb un parcial de 5 a 22, va eixamplar la diferència en el marcador que va finalitzar amb una diferència massa àmplia pels mèrits dels nostres jugadors.

Parcials: 6-11, 5-12, 6-4, 7-7, 5-22, 8-12

Informa:   Deporte Balear fuente:   bahiasanagustin

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com