ACABEN LES LLIGUES. ARRIBEN LES SELECCIONS

2 abril 2012 | Por Redacción | Categoria: Volley

La propera setmana, des del dimarts 10 al dissabte 14, les Seleccions Balears disputaran el Campionat d’Espanya a les localitats catalanes de Lloret i Blanes. I el CVS hi serà mes present que mai amb una representació històrica de 16 membres.

Despres de mes de quatre mesos de feina i concentracions, els seleccionadors ja tenen les llistes definitives i les maletes llestes per a la dura competició que els espera.
L’infantil masculí comptarà amb quatre dels jugadors de Toni Colom. Toni Campillo, Jordi Ramon, Xisco Mas i Damià Bauza han estat fixes a les convocatòries de la selecció despres que els seleccionadors valoressin positivament el treball realitzat en el Cadet solleric.

L’infantil femení nomes tendrà dues jugadores del CVS, però a la banqueta trobarem Alfons Ramon i Albert Ros que ja tenen el grup format i treballat per afrontar el Campionat amb el maxim de garanties. A la pista, Adela Mas i Patri Ferragut estan assenyalades com a dues de les referències de l’equip. Totes dues han completat una preparació a un nivell molt alt que no ha sorprès a ningu.

El cadet masculí repetirà amb molts dels jugadors que ja anaren l’any passat a Cartagena. Entre ells, Tòfol Leyton, Pedro Morell (dubte fins a darrera hora per unes molèsties al genoll), Pau Borras i la revelació de la temporada, Lluis Rabassa que de ben segur disfrutarà d’una experiència cent per cent enriquidora.

I en el cadet femení hi podem trobar quatre jugadores mes del CVS. Les jugadores que enguany han acabat líders de la lliga i que disputaran el Campionat de Balears a les ordres de Felip Reynes, repeteixen a la selecció. Clara Canet, Clara Diaz, Maria Escobar i Antonia Tovar son fixes a la selecció i ja no han de demostrar res a ningú.
Aquests son els 16 membres del Club Volei Sóller que donaran la cara a Blanes i Lloret. Darrera tots ells, hi ha les hores de feina de tots els membres dels Club que segur que seguiran l’evolució dels nostres des de la distància. Tot un èxit que s’ha de valorar com toca… enhorabona a tots i molta sort!!

C.V.S.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com