Consell-2-0-Inter Manacor

9 septiembre 2013 | Por Redacción | Categoria: 2ª Regional, Fútbol

Cronica 1ª Regional-Consell-2-0-Inter Manacor

Alineació: Inter Manacor -Amengual, Pau, Merce, Pomar, Tolo, Peñaranda, Gomariz, Pere Mateu, Muñoz, Andreu, Copet.- tambe jugaren-Lluis, Agus, Joan Pere, Joan Riera

Àrbitre: Jose Isern  ajudat a les bandes per  Koubei y Moll

Gols:   1-0  Blas (7), 2-0 Perello(80)

Partit dominat per l’InterManacor, però que el resultat final va ser la derrota. Així es resumeix es partit. Des d’es primer moment, l’Inter dominà es partit, i primera va ser la seva oportunitat, però el gol arribà per la part local, un error de l’equip de l’Inter, propicia el primer gol. L’Inter no es rendí, i cercà es gol amb insistència, però es veia que no era el seu dia. L’equip perdona i perdonava, a vegades per errors propis i l’altre per grans intervencions del seu porter. Així arribà a la mitja part. La segona, segui igual, l’Inter introduí canvis, però tot segui igual. Seguien perdonant davant porta, i eren molt superiors a l’equip local, però arribant al final del partit, amb un Inter volcat, cercant l’empat, mitjançant un contracop, l’equip local marcà el segon i sentencià el partit. Mala jornada per l’equip de l’Inter, que ben segur, que s’aixecarà de aquesta derrota.!!! INTER SON TOTS!!!

TOFOL.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com