EL TAI XI D’ÀNGEL QUEVEDO ENLLUERNA AL ‘CARDONA’

1 abril 2015 | Por Redacción | Categoria: Artes Marciales, Otros Deportes
TAI XI D'ÀNGEL QUEVEDO

TAI XI D’ÀNGEL QUEVEDO

Aquesta passada setmana el poliesportiu Sant Joan de Ciutadella, a on els alumnes del IES Mª. Àngels Cardona hi donen les classes d’educació física, va ser escenari durant uns dies lectius d’unes magistrals classes de Tai Xi, un desl arts marcials de moda a dia d’avui. Unes hores que van estar impartides pel gran mestre del FÍSICS CIUTADELLA, Ángel Quevedo.
Unes classes que van despertar i molt l’interés en els alumnes del Cardona adonant-se gràcies a les classes de Quevedo que aquesta és una forma de realitzar exercici molt saludable i reporta beneficis evidents en molt poc temps. A més, és apte per a tota edat i condició, pel que de cada vegada té més adeptes en el FÍSICS.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com