10 noviembre 2016 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto
Visita plaça es campet

Visita plaça es campet

L’IME instal·la una pista de bàsquet a la plaça d’Es Campet de Can Pastilla

Susanna Moll: “Volem facilitar l’activitat física dels ciutadans dotant de zones esportives els seus barris”

 Palma, 10 de novembre de 2016 – La tinenta de batle d’Educació i Esports, Susanna Moll, el director general d’Esports de l’Ajuntament de Palma, Sergio Rodríguez, el president de l’Associació de Veïns Sant Antoni de la Platja de Can Pastilla, Poncio Bover, i el president de l’Associació de la Tercera Edat de Can Pastilla, Juan Fontanella, han visitat avui matí la nova pista de bàsquet habilitada a la plaça d’Es Campet per l’Institut Municipal de l’Esport.

Durant la visita, Moll ha assenyalat que “volem facilitar l’activitat física dels ciutadans, oferint més i millors zones esportives a les barriades per promoure els hàbits saludables i l’esport”.

Aquesta nova infraestructura incrementa la dotació esportiva en la barriada i dóna resposta a la petició de l’Associació de Veïns d’habilitar aquest espai per a la pràctica de l’esport. En aquest sentit, Bover ha valorat positivament la instal·lació de la pista ”ja que era un espai infrautilitzat i ara els infants del barri podran practicar esport”.

Dotar de l’equipament adient a aquesta pista de bàsquet no ha suposat cap cost ja que totes les tasques han estat realitzades per la brigada de manteniment de l’IME.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com