Esportistes d’elit i experts en màrqueting i patrocinis participen avui a la taula rodona Som Dona, Som Campiona Patrocinadors de l’Esforç

10 marzo 2017 | Por Rafel Gelabert | Categoria: Otros Deportes, Quien es Quien

IMG-20170310-WA0005Marga Fullana, Blanca Gil, Magda Carbaja, Paquita Ruiz, Raquel Seco i Adriana Paniagua explicaran com ho fan per aconseguir suports

 

Palma, 10 de març.-La regidora d’Educació i Esports, Susanna Moll  ha presenta avui avui horabaixa al centre cultural sa Nostra la taula rodona “Som Dona, Som Campiona 2017 Patrocinadors de l’esforç” en el marc del programa Palmadona.

Aquesta taula rodona és un espai en el què les esportistes d’elit debatran sobre els seus esforços, èxits, reptes i també dificultats i enguany s’ha centrat en el patrocini esportiu i ha comptat amb la participació de representants de diferents empreses que aportaran la seva experiència donant suport a esdeveniment esportius, clubs i esportistes. Així, entre d’altres qüestions s’han presentat  els beneficis fiscals als quals es poden acollir les empreses que donin suport al programa Universo Mujer del Consell Superior d’Esports, reconegut com a esdeveniment “d’excepcional interès públic» a la Llei de pressuposts generals de l’Estat.

Durant la taula rodona s’han plantejat qüestions com ara la gestió de les esportistes per a cobrir els seus desplaçaments, les seves dietes, els seus uniformes i la seva preparació física per a representar la seva comunitat o el seu país, si són suficients les ajudes amb les que compten, què poden aportar a l’empresa privada a canvi del seu suport o quins beneficis aporta a l’empresa privada donar suport a una esportista en el seu recorregut.

Les esportistes participants han estat les següents:

-Marga Fullana: Esportista d’elit en carretera des de 1988. Bronze als Jocs Olímpics de Sydney 2000. 16 copes del món guanyades des de 1999 fins 2009.Campiona d’Europa de Duatló Cross el 2015 i el 2016.

-Blanca Gil: Exjugadora de la selecció espanyola de waterpolo. Quatre vegades millor jugadora del món. Està  considerada una de les millors jugadores de la història del waterpolo a Espanya.

-Magda Carbajal: subcampiona d’Espanya de Floret Veterans. 1ª al rànquing nacional femení els 2014, 2015 i 2016

-Paquita Ruiz: Bicampiona d’Espanya de Velocitat Femenina en la categoria de 600 cc el 2015 i el 2016

-Raquel Seco de Herrera: Medalla de bronze al Campionat d’Espanya Absolut i Medalla d’Or a l’Open Internacional d’Insubria Cup (Itàlia)

-Adriana Paniagua: Subcampiona d’Europa de Piragüisme c1 200 m júnior el 2013. Número 8 del món en categoria júnior c1 200 m els 2013, 2014 i 2015. Número 10 del món en categoria sub 23 c1 200 m el 2016

La taula rodona també ha comptat amb la participació de Nacho Solana, director de d’OÉOÉ Marketing que parlarà de Comunicació i publicitat a través de l’esport i de Julián Casas, director de Director de Patrocina un Deportista. Un projecte d’ajuda a esportistes d’alt nivell perquè puguin entrenar-se i participar als campionats estatals, europeus, mundials i, finalment, ser als jocs olímpics de Tòquio 2020.

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com