Copa Pasqua PALMADONA de Voleibol Base Femení

28 marzo 2018 | Por Redacción | Categoria: Volley

0_106

Els propers divendres 30  i dissabte 31 de març tindrà lloc la Copa Pasqua PALMADONA de Voleibol Base Femení, que tindrà lloc al Poliesportiu CIDE i al Poliesportiu Municipal Son Cotoner. Aquesta competició, que compta amb un total de 260 participants de totes les categories, tanca el programa PALMADONA de l’Institut Municipal de l’Esport (IME) de l’Ajuntament de Palma.

Amb la II Copa Pasqua Palmadona de Voleibol Base Femení l’IME tanca la tercera edició del programa Palmadona, que començà el passat 3 de març i que ha programat un total de 13 esdeveniments i actes dedicats a la dona i l’esport. Capitanejat pel Club JS Hotels CIUTAT CIDE, aquest esdeveniment tornarà a congregar més de 200 esportistes de les categories femenines infantil, cadet i juvenil dels millors clubs de la nostra comunitat, en diverses jornades que tindran lloc els dies 30 i 31 de març al Poliesportiu Municipal de Son Cotoner i al Poliesportiu del CIDE.

La tinent de batlia d’Educació i Esports, Susanna Moll,  i el director general d’Esports, Sergio Rodríguez, assistiran a l’acte de lliurament de trofeus, previst per al  a les 13.50h al poliesportiu CIDE.

    Dia. dissabte 31 de març

    Hora. 13.50h

    Lloc. Poliesportiu CIDE.

 Programació d’equips participants, categories i horaris:

 

INFANTIL GRUPO A GRUPO CADETE A
Son Ferrer
Alaro B
Esporles VC
La Vermutortilleria Cide
Voley Ciutat Cide Verd
Montisión
Bou café Cide
Ciutat Cide Vermell
Mayurqa
INFANTIL GRUPO B GRUPO CADETE B
Sagrat Cor
CV Mayurqa
Alaro A
Casa Manolo Cide
Yunke Ciutat Cide
Sant Josep
Aku Palma Cide
Ecolor Ciutat Cide
CV Pórtol

Divendres 30 de març  

1 2
3 4
image005 image006

 

0_106345_1

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com