INSTITUTO DE FERTILIDAD RENOVA PATROCINI AMB ELS ÀRBITRES DE LA FBIB

3 octubre 2018 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto
Juanjo Talens i Lacis Musa

Juanjo Talens i Lacis Musa

Instituto de Fertilidad repeteix un any més com patrocinador principal dels àrbitres de la FBIB. El gerent d’Instituto de Fertilidad, Lacis Musa i el president de la FBIB, Juanjo Talens, han signat l’acord de col.laboració a la seu de la Federació mostrant ambdós la seva satisfacció per aquesta renovació que permès donar continuïtat al suport al col.lectiu arbitral.
Lacis Musa, que ha estat àrbitre de bàsquet durant 25 anys, no amaga la seva passió pel bàsquet i insisteix en que no ha tingut «cap dubte en mantenir aquesta col.laboració amb un col.lectiu molt important per jo». Quan xerra dels àrbitres Musa ho té clar: «la seva tasca és fonamental iper això vull animar a tots els joves que no volen seguir jugant que segueixin vinculat a l’esport des d’una altra perspectiva». A més a més, diu Musa, sempre «m’agrada dir que és una activitat que permet als més joves compaginar els estudis i tenir un ingrés extra».
Musa ha volgut també insistir en un missatge que repeteix sempre que pot: «és important la implicació als clubs en la defensa del paper del col.lectiu arbitral». Recorda que «sense àrbitres no hi ha bàsquet».
Per la seva banda, el president de la FBIB, Juanjo Talens, ha agraït a Lacis Musa la seva implicació amb el bàsquet de les Illes i la seva aposta pel col.lectiu arbitral un any més. Enguany els àrbitres balears estrenen també una nova camiseta taronja que s’afegeix a la de l’any passat. Tot forma part del pla d’acció dirigit al col.lectiu i que ja ha deixat altres tasques com jornades de captació i diferents tallers de formació que ja s’han fet a Mallorca, Menorca i Pitiüses durant els darrers mesos.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com