Bàsquet Manacor. INICI AMB VICTÒRIES DELS DOS EQUIPS MINI DE CATEGORIA ESPECIAL

10 octubre 2022 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto
 

Mini Masculí D5 SPORT SHOP

 
Els minis D5 SPORT SHOP dirigits per en Joanma Bernabé varen debutar a la lliga promoció de Mallorca amb una clara victòria per 7 a 58 a casa dels companys de Sa Cabaneta. L’equip manacorí va mostrar una clara superioritat i va saber competir a un bon nivell malgrat que mancà intensitat en els darrers minuts de partit.
Per la seva banda, les nines del mini INNOVATEC SECURITY varen vèncer a La Salle al CB Pollença en un partit molt entretingut i a on les nines dirigides per en David Cànoves varen mostrar un gran ritme de joc i un gran esperit competitiu. Al final la victòria fou per un clar 85 a 49.
 

SÉNIOR FEMENÍ BENZINERES FEBRER MARTÍ

 
LES SÉNIORS BENZINERES FEBRER MARTÍ COMPETIREN A UN BON NIVELL DAVANT EL FUNDACIÓN ASNIMO
 
Les nostres séniors disputaren el seu segon partit de Lliga Balear davant d’un dels equips més forts de la competició. El nostre equip competí a un bon nivell però la diferència d’encert de cara a cistella en moments clau del partit i el major ritme de les rivals feu que la victòria fou per les visitants per 53 a 79. Tot i la derrota l’equip segueix mostrant una clara evolució i l’adapatació a la categoria comença a notar-se.
 
Júnior Masculí LABORATORI 22

Júnior Masculí LABORATORI 22

 
 
ELS JÚNIORS LABORATORI 22 ACONSEGUEIXEN EL PRIMER TRIOMF DE LA TEMPORADA
 
Els nostres júniors LABORATORI 22 varen realitzar un gran partit i venceren per 88 a 68 al conjunt del Binissalem. D’aquesta manera l’equip aconseguí una meritòria i merescuda victòria.
D’altra banda, els infantils OFI-ILLA varen aconseguir la victòria davant els companys d’Artà, en un partit a on els nostres nins tingueren una gran actitud i mostraren una bona evolució durant els quaranta minuts. Al final, 54 a 68 pels nostres.

Infantil Femení PELUQUERÍA MIMAR

 
En categoria femenina, les nines de l’infantil PELUQUERÍA MIMAR varen aconseguir una victòria molt clara a la pista de les companyes del Sineu. Fou un partit a on les nostres jugadores foren molt superiors i venceren per un contundent 3 a 53.
Finalment, els nostres minis PARERA ARQUITECTURA varen disputar un partit amistós amb el Molinar, partit que fou el primer per a molts dels nins de l’equip i que acabà amb victòria dels palmesans. També jugaren un partit amistós les júniors BUFETE PERELLÓ, les quals venceren per un sol punt de diferència a les companyes de Sant Josep.
 
N’ADRIAN BALVAS, NA MIREIA TOUS, NA CATERINA VILLALONGA, NA JÚLIA AGUIAR I NA PAULA GINARD PARTICIPAREN EN LES CONCENTRACIONS DE LES PRESELECCIONS BALEARS.
 
N’Adrian va participar a la concentració de la preselecció balear infantil masculina i na Caterina i na Mireia participaren de la concentració de la preselecció balear infantil femenina.
Per la seva banda, na Paula va ser convocada per una sessió de la preselecció U13 de 3×3 i na Júlia Aguiar fou convocada per a la preselecció balear de 3×3 en categoria U15.
Una gran experiència de formació i aprenentatge pels nostres joves jugadors i jugadores.

Xisco Miró Alzamora,

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com