Bàsquet Manacor. DUES JUGADORES I TRES JUGADORS DEL BÀSQUET MANACOR PARTICIPARAN AL CAMPIONAT D’ESPANYA DE MINIBÀSQUET.

21 febrero 2023 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto
 
 
Na Victoria Llabrés, na Silvia Lorenzo, n’Arturo Valbas, en Dídac Gual i en Júnior Alonso han sigut escollits per formar part de les seleccions balears que representaran la nostra comunitat en el Campionat d’Espanya de Minibàsquet que es disputarà a Tarragona i Salou del 1 al 5 d’abril. A més, en Rafa Servera ha entrat a la llista com a reserva de la selecció mini masculina.
Una gran fita pel nostre club que tindrà ni més ni manco que cinc representants al campionat més prestigiós del mini bàsquet estatal. Des d’aquí donam l’enhorabona a totes elles i a tots ells, als seus companys i companyes i als entrenadors i entrenadores que formen part de seva formació esportiva.
 
SEGONA VICTÒRIA CONSECUTIVA DE LES SÉNIORS BENZINERES FEBRER MARTÍ
 
Les nostres séniors de categoria balear aconseguiren diumenge passat la segona victòria consecutiva gràcies a un gran partit davant el Ria CB Ferreries per 66 a 72. D’aquesta manera el nostre equip evidencia la gran evolució que està portant i aconsegueix ascendir a la dotzena plaça de la classificació d’una lliga molt competida i d’un alt nivell. 
En categoria júnior, les nines del júnior vermell aconseguiren una molt merescuda primera victòria de la temporada després de fer un partit molt complet i vèncer per 62 a 53 a Sa Cabaneta. Les nines dirigides per n’Adrià Pastor foren superiors en tot moment i només una baixada al tercer període va fer perillar la victòria.
Per la seva banda, les júniors BUFETE PERELLÓ, varen vèncer per 61 a 45 al Triatges Menorca-CB Ciutadella Ponent, en un partit a on l’equip va anar de menys a més. En categoria masculina, partidàs entre els júniors MALLORCA SEA PARADISE i l’Alcazar, amb victòria dels menorquins per un competit 75 a 84. Un gran darrer període dels visitants marcà la diferència en un partit que va ser molt igualat i intens. En categoria preferent, gran partit dels júniors LABORATORI 22, que aconseguiren la victòria per 59 a 69 dins Hispania.
En categoria cadet masculina, victòria del cadet masculí PASTISSERIA RAMIS per 111 a 39 davant el Joventut Mariana i derrota del cadet RT.XINXERAM davant el CB Sa Cabaneta per 52 a 68. En cadet femení, victòria del cadet femení especial FORN CA’N TÒFOL a la pista de Sa Pobla per 62 a 79 i derrota del cadet preferent RT. EL PINO PORTOCRISTO per 47 a 35 dins Binissalem.
En categoria infantil, l’equip masculí OPTICALIA MANACOR patí la primera derrota de la temporada per 50 a 55 davant el Sant Josep i el mateix succeí amb l’infantil femení PELUQUERÍA MIMAR, que va perdre per primer cop per 50 a 55 davant La Salle B de Palma. En categoria infantil femení especial, les nostres nines varen fer un partidàs a Na Capellera, perdent al darrer segon contra el favorit al títol, La Salle A. Malgrat la derrota, l’equip va fer un partidàs i va tenir contra les cordes al gallet de la competició.

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com