TERCERA DIVISIÓ. DIMECRES A LES 17.00 H.

27 abril 2010 | Por Redacción | Categoria: 3ª División, Fútbol

Demá dimecres jugám es partit aplaçat de sa jornada 33, que es va ajornar per tenir el Sant Rafel un jugador a la selecció balear, i per aixó en una hora un poc extranya en un dia feiner, jugarém aquest partit.
Un partit que afrontám amb sa tranquilitat de tenir sa salvació assegurada, i que voldrém aprofitar per donar una alegria a sa nostra afició, i acabar de sa millor forma possible sa temporada i poder quedar amb sa millor posició possible, per es partit de demá esperém poder comptar amb quasi tots els jugadors, que per un dia intentarán jugar a una hora de feina, els que es segúr que faltarán son en David Seguí, i n’Héctor que encará te molesties.
Esperém que pugui venir el máxim de gent possible a animar a s’equip, que es mereix un gran aplaudiment per sa temporada que ha fet.
El rival el Sant Rafel tampoc es jugá res, i está salvat de fa dies i també ha completat una gran temporada en el retorn a sa 3ªdivisió, un equip que te poc a veure amb el que ens vam jugar una plaça en aquell partit de finals de juny.

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: clubesportiuferreries.blogspot.com

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com