Crònica Es Taller Nàutic CV Pòrtol – Sóller

2 febrero 2013 | Por Redacción | Categoria: Volley

Cadet masculi es taller nautic

Ahir dijous l’equip cadet masculí Es Taller Nàutic CV Pòrtol s’enfrontà contra l’equip de Sóller en partit de oficial de lliga. Partit corresponent a la jornada 9 del campionat cadet que en el seu dia fou ajornat. Derrota de l’equip Portolà per un 0-3 amb parcials de 19-25/11-25/17-25.

Enfrontàvem el partit amb baixes i amb canvis de posicions per alguns jugadors, però amb moltes ganes de fer un bon partit i aprendre cada vegada més a rendir millor en competició.

Sortirem del vestidor animats i conscients de l’esforç necessari per evitar enfonsar-mos com en anteriors partits en el moment d’una mala ratxa de joc. El premi després d’una setmana d’entrenaments i exàmens era poder disfrutar d’un partit de volei.

El primer set el disputarem fins al 14-14 on una mala ratxa de recepcions dolentes i alguna errada més obriren massa diferencia en el marcador. Tot i a que el set tenia color Solleric els nins aconseguiren reaccionar canviar la dinàmica i acabar al manco el set amb bones sensacions.

El segon set sofrirem més en defensa i recepció cosa que no es va permetre construir jugades decents. Recepcions molt incòmodes pel nostre col·locador feien difícil el nostre joc. Poques opcions en aquest segon set.

Un bon inici del tercer set ens mantenia amb un marcador ajustat, inclús en algun moment per davant. Quan érem capaços de rebre bé o de defensar una bolla còmoda pel nostre col·locador aconseguirem complicar la defensa rival. A partir del punt 13 tornarem entrar en la dinàmica de males recepcions, nirvis i inseguretats, poc a poc la diferència anava augmentant al marcador sense deixar opcions a l’equip portolà. Amb un 17-25 acabava el set i el partit.

Positiu és que el grup comença a reaccionar davant una mala ratxa i no tira el partit sense lluitar-lo com a partits anteriors. Arribarà el dia on podrem jugar al 100% de les nostres possibilitats, fora nirvis i amb confiança…partits partits partits….

Enhorabona a l’equip de Sóller pel seu bon partit.

Gràcies al públic present per venir a animar a l’equip, ens veim aquest dissabte a les 12:00 a Blanquerna.