CONCENTRACIÓ DE LES SELECCIONS BALEARS MINI AMB SIS REPRESENTANTS DEL CLUB BÀSQUET MANACOR

6 marzo 2023 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto
                                                                               
 
En Dídac Gual, en Júnior Alonso, n’Arturo Valbas, en Rafa Servera, na Silvia Lorenzo i na Victoria Llabrés han participat aquest passat cap de setamana en la concentració de les seleccions balears de categoria mini. Han sigut tres dies d’entrenaments i partits amistosos per tal de seguir preparant el proper Campionat d’Espanya de categoria mini. Una nova experiència molt positiva de formació i convivència pels nostres joves jugadors i jugadores!
 
NA PAULA GINARD SELECCIONADA PER FORMAR PART DEL COMBINAT ROOKIE INFANTIL DE LA FEDERACIÓ BALEAR DE BÀSQUET
 
La jugadora del nostre infantil Peluquería Mimar i de l’infantil de categoria especial ha sigut convocada per formar part del combinat que reuneix a les millors jugadores infantils de primer any de la nostra illa. Amb el combinat rookie na Paula va participar d’una sessió d’entrenaments i d’un partit amistós contra la selecció balear mini femenina. Enhorabona a na Paula per aquesta gran merescuda oportunitat.
 
LES INFANTILS DE CATEGORIA ESPECIAL SEGUEIXEN MOSTRANT UNA GRAN PROGRESSIÓ
 
Les nostres infantils de categoria especial varen vèncer al Sóller per un contundent 64 a 35. Tres dies després d’haver competit al màxim a casa del Pollença i haver perdut de 5 punts a casa d’un dels favorits pel títol, les nostres nines varen retrobar el camí de la victòria i varen mostrar el seu potencial davant un Joventut Marina que es va veure superat per la gran tasca de les nines dirigides per n’Antonia Porras.
En categoria mini especial, les nines del mini INNOVATEC SECURITY varen guanyar dins Alcúdia per un clar 15 a 67 i segueixen lluitant per estar a les possicions capdavanteres de la taula.
En categoria infantil masculina especial, els nostres infantils OPTICALIA MANACOR varen obtenir la victòria a casa de Sa Cabaneta per 55 a 75 en un partit a on els nostres varen dominar de principi a final.
En altres resultats de la jornada, derrotes dels nostres representants júnior. El júnior MALLORCA SEA PARADISE fou superat pel Santa Mònica per 73 a 104, els júniors LABORATORI 22 varen caure a casa del Sant Francesc Llops per 100 a 57 i les júniors vermell varen perdre a casa del Joan Capó per 61 a 55.
 
En categoria cadet femenina les cadets FORN CA’N TÒFOL perderen contra el Pollença per 48 a 67 i les cadets RESTAURANTE EL PINO varen ser superades pel Sóller per 59 a 25.
En categoria mini, gran victòria del mini PARERA ARQUITECTES per 48 a 43 davant els companys de Campos-Porreres, mostrant la gran progressió del nostre jove equip.

 

 

 

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com